2777
2789
عنوان

دوس پسرم خیلی زن ستیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای با کسی که مشخصه مشکلات روحی پیچیده داره ازدواج کنی؟مجرد بودن خیلی بهتر از ورود به یه ازدواج  های ریسکه بعدم این چه مذهبی که دوست دختر داره مدل جدیده؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

اگ میخوای بدبخت شی باهاش ازدواج کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یس آف کورس این بشر تعادل روانی نداره زن و مرد هردو‌انسانن با حقوق برابر ولی اوت نمیفهمه مذهبیم که ...

تازه یه بار تو عصبانیت بهم گفت دختری که نتونه ارضام کنه رو میندازم تو سطل اشغال بعدش البته معذرت خواهی کرد ولی من خیلی بهم برخورد😢

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند از صحنه رود.. صحنه پیوسته بجاست..خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد 
شوهر منم همینه بدون که اگه باهاش ازدواج کنی تا آخر عمرت اسیر میشی و حسرت یه تیپ زدن معمولی به دلت می ...

نه خیلی ادم متعصب و خشکه مقدسی نیست ولی نمیدونم چرا طرز فکرش اینجوریه

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند از صحنه رود.. صحنه پیوسته بجاست..خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد 
نه خیلی ادم متعصب و خشکه مقدسی نیست ولی نمیدونم چرا طرز فکرش اینجوریه

مال منم اصلا متعصب و خشک و مذهبی نیست ظاهرشو ببینی میگی این بچه سوسولو چه به این حرفا اما طرز فکرش عصر هجریه

وارد تاپیک گروه لاغری بامداد خمارشدم به امید خدا و با اراده ی قوی تا عیدوزنمو 70میرسونم تونستم همیشه و اینبارم میتونم وزن اولیه در در 13دی 83وزن هدف 70❤️❤️😍😍😍💪💪💪💃💃👯‍♀️

در مورد پوشش، دوست پسرت درواقع زن ستیز نیست

میگه هرکس با توجه به موهبتی که داره وظایف بیشتری داره

همون ضرب‌المثل کرکه بامش بیش برفش بیشتر 

ولی درمورد اینکه میگه زیاد نباید بها داد منظورش چیه؟! 

بعدش یه آدم نماز خوان مذهبی معمولا دوست نمیشه، مگر اینکه منظورت این باشه که خانواده ها همدیگه رو دیده باشن و شماها فعلا تو رفت و آمد باشید یعنی آشنایی پیش از ازدواج

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
در مورد پوشش، د وست پسرت درواقع زن ستیز نیست میگه هرکس با توجه به موهبتی که داره وظایف بیشتری داره ...

خصوصی میشه چک کنی

اینارو میبینی و میشنوی،ولی عشق کور و کرت میکنه،ازدواج ک کردی و صاحب چنتا بچه ک شدی تازه گوشات وا میشه و چشات بینا،ببخشید انقد رک میگم،ولی ازدواج ب همین راحتیا نیست و فقط ب شما دوتا ختم نمیشه،پس خیلی حواستو جمع کن عزیزم،نذار سخت بشه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
تازه یه بار تو عصبانیت بهم گفت دختری که نتونه ارضام کنه رو میندازم تو سطل اشغال بعدش البته معذرت خوا ...

😒😒هی خدایا شکرت

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
اینارو میبینی و میشنوی،ولی عشق کور و کرت میکنه،ازدواج ک کردی و صاحب چنتا بچه ک شدی تازه گوشات وا میش ...

یعنی باید چیکار بکنم😢

یعنی باید چیکار بکنم😢

عزیزدلم تا وقتی مطمئن نشدی بهش،هیچوقت نه وابسته شو نه زود تصمیم بگیر،هرچند انگار وابستگی پیش اومده،آره؟راستشو بگو؟🤨

عزیزدلم تا وقتی مطمئن نشدی بهش،هیچوقت نه وابسته شو نه زود تصمیم بگیر،هرچند انگار وابستگی پیش اومده،آ ...

وابستگی دارم بهش ولی ارامش ندارم زیاد تو رابطمونم میترسمم ولش کنم بعد در اینده پشیمون بشم☹