2777
2789

تو نت سرچ نمکنی چرا

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بناز تو قابلمه اب بریز بپزه😐😐😐😂😂

نه همه چی شو بگو چقدر روغن نمک و... میخوام برای پسرم درست کنم تا حالا درست نکردم براش

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری
نه همه چی شو بگو چقدر روغن نمک و... میخوام برای پسرم درست کنم تا حالا درست نکردم براش

نمک که چشمیه ولی پیاز داغ که میکنی بریز توش همون خودش روغن داره

بزن باران که دین را دام کردند ...

من پیاز کمی تفت میدم بعدم عدس میریزم اب چن لیوان میریزم تا نصف قابلمه بعدم میزارم جوش بیاد شعله شو کم میکنم بپزه وقتی نصفه پخته یعنی ۲۰ دقیقه هم بمونه کامل میپزه انوقت کمی نمک و روغن میریزم بپزه .نمک مونده به عدس چقدرباشه

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

ببین من اندازشو نمیدونم ولی ما اینجوری درست میکنیم

پیاز و سیب زمینی و هویج رو نگینی خورد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم و ادویه میزنیم و یه قاشق رب گوجه و بعد اب میریزی روش ،بعددد عدسایی که از قبل خیس کردی و پختیشونو میریزی تو قابلمه و بزار تا جا بیوقته همین.نمیدونم بقیه چجوری درست میکنن 

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
ببین من اندازشو نمیدونم ولی ما اینجوری درست میکنیم پیاز و سیب زمینی و هویج رو نگینی خورد میکنیم و ب ...

رب واسه عدس🤔🤔

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
ببین من اندازشو نمیدونم ولی ما اینجوری درست میکنیم پیاز و سیب زمینی و هویج رو نگینی خورد میکنیم و ب ...

منم مثل شما درست میکنم یه سیر له شده هم به پیاز داغ اضافه میکنم. هویج هم نمیزنم 

رب واسه عدس🤔🤔

اره خوشمزه میشه 

منم مثل شما درست میکنم یه سیر له شده هم به پیاز داغ اضافه میکنم. هویج هم نمیزنم 

از این به بعد سییر هم اضافه میکنم مرسی😋