2777
2789
عنوان

کیا خواهرشون رو از دست دادن🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 29 پست
پسرش خیلی بهونه میگیره همش میگه مامانم چرا رفت زیرخاک

عزیزدلم خیلی سخته براش درکش .خیلی واسه شمام سخته انشالله خدا به قلبتون آرامش بده

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
تنها دلخوشیم بود تنها کسی ک حرفامو بهش میگفتم

آره میدونم خواهر داشتن واقعا نعمته خیلی سخته ادم خواهرشو همرازشو همزبونشو از دست بده خدا بهت صبر بده  چرا فوت کرد مریض بود 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون 🖤 دوتا یه دختر ۱۰ ساله و یه پسر ۴ ساله جونش بند بود ب جون پسرش یه لحظم ازش جدا نمیشد😭

واي خداي من😭😭😭

پسرش چطوره الان؟؟ چطوري بهش گفتين؟

واي قلبم آتيش گرفت😔😔😔

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

خدارحمتشون کنه عزیزم😔

ان شالله بچه هاش عاقبت به خیر شن 🌸

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
واي خداي من😭😭😭 پسرش چطوره الان؟؟ چطوري بهش گفتين؟ واي قلبم آتيش گرفت😔😔😔

نمیدونم چی گفتن بهش منکه حالم خوب نبود اصلا نمیدونستم چی میگذره

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
تصادف کرد عزیزم

آخی عزیزم خدا رحمتش کنه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

داغ لمو تازه کردی 

15 ساله از دستش دادم 

برام صلوات بفرستید اپتیما 2018 بخرم.                                                                                            کاشکی خدا ما رو هم نگاه کنه                                                                                                        

خدا بیامرزه عزیزم خواهرتو......می دونم خیلی وقته از این تاپیک گذشته....منم پانزده روزه خواهرم رو از دست دادم خیلی نگرانشم....بچه های کوچک داره ..بی تاب مادرشون هستند......بچه های خواهرت چکار کردندچقدر بعد از فوت مامانشون آروم گرفتند؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....