آره میدونم خواهر داشتن واقعا نعمته خیلی سخته ادم خواهرشو همرازشو همزبونشو از دست بده خدا بهت صبر بده چرا فوت کرد مریض بود
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
💛زتمامبودنی ها تو همین ازآنمن باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
خدا بیامرزه عزیزم خواهرتو......می دونم خیلی وقته از این تاپیک گذشته....منم پانزده روزه خواهرم رو از دست دادم خیلی نگرانشم....بچه های کوچک داره ..بی تاب مادرشون هستند......بچه های خواهرت چکار کردندچقدر بعد از فوت مامانشون آروم گرفتند؟