2777
2789

چجوری بچه اش یاید آروم باشه😐

الان وسط پر استرس ترین روزای دانشگامم،اینم اضافه شد روش،لطفا آرومم کنین چیزی بگین که بهش فکر نکنم...

میگه زن بگیرم ثواب داره زنه هیچی نداره شوهرش مرده!(حتی فکر میکنم گرفته الان خبر میده)

بابای من خیلی دست داره تو کار خیر ولی انگار به این فقیرها هم نباید دیگه کمک کرد،بس که عوضی شدن

اینا ممکنه همش یه حس باشه هاااا ولی کمک کنین😶

فکر کنم پدرت با عوضی صدا کنی نه فقیرا

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرتون هستن؟؟ پدر بزرگ من با وجود مادربزرگم گرفت،نهایتا بچه ها مجبور شدن کنار بیان،البته هیچ وقت نپذیرفتن ،ولی به پدرشون هم بی احترامی نکردن،ولی مادربزرگم کلا دیگه پدربزرگم خونه راه نداد

پدر منم بچه بودیم میگفتن زن گرفته ولی حاشا کرد و ول کرد.ماهم با گذر زمان فراموش کردیم

امروز به شوخی حرف میزد،یعنی کلا آدم شوخیه هااا خیلی شوخی میکنه. ولی خب نمیدونم چرا یه لحظه جدی گرفتمش،حسمه فقط

مادرتون هستن؟؟ پدر بزرگ من با وجود مادربزرگم گرفت،نهایتا بچه ها مجبور شدن کنار بیان،البته هیچ وقت نپ ...

آره😐 بازم میگم اینا در حد حسه اتفاق نیفتاده و ایشالا که نیفته

بکشش در اینده کنار اومدن باهاش سخت تره .مرده شور ببره همشونو که اینکارو میکنن از جمله زن بابای من&n ...

هنوز اتفاق نیفتاده،دعا کن یه این اتفاق هم نیفتهههه. فعلا در حد یه حسه

من بچه بودم بابام میگفت یکی رو میخواد 🙄 جلوی همه میگفت خیلی دوسش داره  بعدشم خونشو از ما جدا ...

بابای من به این وقاحت نرسیده،الانم به شوخی گفت ولی نمیدونم چرا حس میکنم جدیهههه

بابای من به این وقاحت نرسیده،الانم به شوخی گفت ولی نمیدونم چرا حس میکنم جدیهههه

به شوخی میگفت اولش 😐

واقعا خیلی دوسش داشت دست خودش نبود 

یه بار خانمه تصادف کرده بود به بابام خبر دادن بابام سکته خفیف کرد 🥴🥴 

آره😐 بازم میگم اینا در حد حسه اتفاق نیفتاده و ایشالا که نیفته

ایشالله که نیست، پدربزرگ من که بچه ام اورد، البته الان میگم پدر بزرگ تو سن ۴۵ سالگی گرفت،الانم دخترش از اون زن ۳۰ سالش، ولی مادرم اینا حتی ندیدن اش تاحالا، عروسی ایناش هم نرفتن، به دلت بد راه نده، 

در کل منم به کمک کردن به زن های بیوه توسط مرد دید خوبی ندارم،زن هاشون کمک کنن،