2777
2789
عنوان

چطور میشه کتاب چاپ کرد؟

80 بازدید | 4 پست

سلام به همه
من دستی به قلم دارم و هروقت چیزی نوشتم با استقبال دور و بریام مواجه شده. شما میدونین چطوری و کجا میشه این نوشته هارو ارائه داد و نهایتا چاپشون کرد؟
درآمد این کار برام مهم نیس. مهم اینه که نوشته هام رو چاپ شده ببینم.  

عزیزم اول نوشته هاتو ببر پیش یه ویراستار بعد ببر ارشاد اسلامی بعد پیش ناشر 

مرســـــــــــــی  
انتشاراتیا خودشون کارای ویراستاری انجام نمیدن؟ به نظر شما بهتره به یه ویراستار بدم یا مستقیم به انتشارات بسپرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرســـــــــــــی     انتشاراتیا خودشون کارای ویراستاری انجام نمیدن؟ به نظر شما بهتره به ی ...

بعضی از انتشاراتی انجام میدن ولی اگه یه ویراستار حرفه ای پیدا کنی بهتر هست انتشاراتی ها اکثرا قسمت هایی از کتاب رو حذف میکنن به جای ویراستاری 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مرســـــــــــــی     انتشاراتیا خودشون کارای ویراستاری انجام نمیدن؟ به نظر شما بهتره به ی ...

با سلام
ما در انتشارات متخصصان، پیش از چاپ کتاب، خدمات مختلفی را برای نویسندگان فراهم می‌کنیم. برای اطلاعات بیشتر  و مشاوره رایگان با ما در تماس باشی(09055468985)
موفق باشید