2777
2789
عنوان

خدا بخیر کنه😅🤪

125 بازدید | 5 پست

دوباره عاشق آلوچه شدم و معده درد و ....چیزایی که قبلا علائم بارداریم بود.ینی چی واقعا من دارم قرص میخورم.میشه با قرص هم باردار شد؟عوارض داره؟کمممکک

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

شوهرم و فرستادم قبل از نون بیبی چک بخره

چند روزه کلی معده درد کشیدم

تا اینکه دیروز رفتم دکتر طب سنتی ولی هنوزم درد دارم

امروز صبح یهو یاد علایمم افتادم

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

بچه میخوای؟؟

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنید من پریود شم ...چند روز از موعدم گذشته پریود نشدم خدااااایا میترسم بی بی بزنم مثبت باشه چیکار کنم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
دعا کنید من پریود شم ...چند روز از موعدم گذشته پریود نشدم خدااااایا میترسم بی بی بزنم مثبت باشه چیکا ...

من بیبی زدم منفی بود

ایشالا مال توام منفی باشه عزیزم