در رابطه تاپیک قبلمه ک گفتم متوحه شدم همسرم فیلم بد نگاه میکنه باهاش منطقی حرف زدم اونم منطقی جواب داد و قسم خورد و قول داد دیگ نبینه اما امان از رفیق بد شما اگ بودید ناراحت نمیشدید
میدونم تصور اشتباهیه ک گوشی همسرمو چک کردم اما من همچین ادمی نبودم اون باعث شد من شکاک بشم دیشب وقتی از سرکار اومد گوشیشو چک کردم دیدم تلگرامش گفتگویی حذف شده رفتم سراغ پیامهاش دیدم با دوستش کلی شوخی کرده البته دوستش اول شروع کردا بود دوستش هم دوره ای خدمت و فرمانده شون بوده من چون خودم گوشیم سادا اس نمیتونستم از گوشی اش عکس بگیرم اینم بگم ک همون دیشب گوشیشو ازش گرفتم ک الان اینجام دیدم فرمانده شون بهش گفتا بود هنوزم همون شیطنتهای دوران مجردی رو داری اونم جکاب داده بود ما خودمون شیطونیم بعد فرمانده شون گفته بود ن جدی میگم بعد شوهرم گفته بود از ما در حد فیلمه من خانومم اصلا ازم جدا نمیشه ک بخام کاری کنم خلاصه فرماندا شونم گفته بود منم در همون حد دیگ خیانت بیشتری نبوده بعد شوهرم گفته بود حالا اگ دوتا فیلم داری بفرس بعد فرمانده شون گفته بود بیا تلگرام برات بفرستم و از این حرفا اونم فیلما رو دیده حذف کرده منم دیشب با روش اوردم صورت مسئله رو پاک کرده