2777
2789
عنوان

شما با این شوخیا کنار میاید؟؟

1018 بازدید | 73 پست

در رابطه تاپیک قبلمه ک گفتم متوحه شدم همسرم فیلم بد نگاه میکنه باهاش منطقی حرف زدم اونم منطقی جواب داد و قسم خورد و قول داد دیگ نبینه اما امان از رفیق بد شما اگ بودید ناراحت نمیشدید 

میدونم تصور اشتباهیه ک گوشی همسرمو چک کردم اما من همچین ادمی نبودم اون باعث شد من شکاک بشم دیشب وقتی از سرکار اومد گوشیشو چک کردم دیدم تلگرامش گفتگویی حذف شده رفتم سراغ پیامهاش دیدم با دوستش کلی شوخی کرده البته دوستش اول شروع کردا بود دوستش هم دوره ای خدمت و فرمانده شون بوده من چون خودم گوشیم سادا اس نمیتونستم از گوشی اش عکس بگیرم اینم بگم ک همون دیشب گوشیشو ازش گرفتم ک الان اینجام دیدم فرمانده شون بهش گفتا بود هنوزم همون شیطنتهای دوران مجردی رو داری اونم جکاب داده بود ما خودمون شیطونیم بعد فرمانده شون گفته بود ن جدی میگم بعد شوهرم گفته بود از ما در حد فیلمه من خانومم اصلا ازم جدا نمیشه ک بخام کاری کنم خلاصه فرماندا شونم گفته بود منم در همون حد دیگ خیانت بیشتری نبوده بعد شوهرم گفته بود حالا اگ دوتا فیلم داری بفرس بعد فرمانده شون گفته بود بیا تلگرام برات بفرستم و از این حرفا اونم فیلما رو دیده حذف کرده منم دیشب با روش اوردم صورت مسئله رو پاک کرده

انقد دلم پره که اضافه اش از چشام داره میاد😔

گیر داده به اینکه چرا گوشی منو میگردی چرا چک گردی خما مردا از این شوخیا دارن من داشتم دوستمو امتحات میکردم و از این حرفا ۳۰ روز دیگ زایمان میکنم تقریبا خجالت نکشید دوتا هم خوابوند تو گوشم 😔😔😔😔😔😔دلم میخاد برم به مادرشوهرم بگم تا ادمش کنه چیکار کنم داغونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو بیخیال،حالا به دوستش یه چیزی گفتع دیگه... نباید انقدر تو حریم خصوصیش سرک بکشی واقعاکه

من کاری یه حریم خصوصی ندارم پشکل من با دیدن فیلماس

سلام صبح زیبای شما بخیر

بذارید هرکدامتون یک حریم خصوصی برای هم داشته باشید زیاد تو گذشته هم سرک نکشید من شرایط شما تو این دوران رو به اندازه خودم درک میکنم زیاد با چیزهای پیش وپا افتاده خودتون درگیر نکنید انشالله با بدنیا آمدن فرزند تان همسرتان هم دوستای قدیمی فراموش می‌کنه خوب کافیه دیگه جملم خراب میشه

بابا بیچاره بره یک بسته پوشاک بخره سربازی که چه عرض کنم راه رفتن  شو هم فراموش می کنه

آقا هستم ، امضاء محفوظ
سلام صبح زیبای شما بخیر بذارید هرکدامتون یک حریم خصوصی برای هم داشته باشید زیاد تو گذشته هم سرک نکش ...

ببخشیدا الان یه دونا داره سه سالشه دومیش تو راهه برعکس وقتی من باردار میشم اینم پاش میلغزه

یه چیزی رک میگم  ببین تو چی براش کم میذاری که اون تو فیلم.....دنبالشه

هیچی واقعا هیچی خیلی گرمه ولی با این وج ود من هیم وقت کم نذاشتم رابطه هرروزا رو داریم 

متاسفانه بدبختانه اینجور مردها درست شدنی نیستند

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

ببین عزیزم من کاری ب شوخیش ندارم ولی من خودمم مشکل شمارو داشتم همسر منم فیلم میدید.یه بار با خنده گفتم نبین گفت باشه بعد چند بار با دعوا و بحث گفتم نبین بازم فایده نداشت آخرین بار گفتم از این فیلمه داری واس منم بفرست تو دوست داری اون جای زنارو ببینی منم دوست دارم اون جای مردارو ببینم خیلی حرصی شد دعوای شدیدی کردیم ولی دیگه نمیبینه البته تو چون شوهرت آدمیه ک دست روت بلند کرد همچین چیزی نگو مخصوصا الان هم ک بارداری

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
ببخشیدا الان یه دونا داره سه سالشه دومیش تو راهه برعکس وقتی من باردار میشم اینم پاش میلغزه

خوب شاید تو این دوران احساس تنهایی شایدم بی مسولیتی می‌کنه  درگیرش کنید

آقا هستم ، امضاء محفوظ