2821
2789

من الان دوساله عقدم ذیکع بخاطر کرونا خونه اجاره کردیم دارم میریم سر زندگیمون بعدا عروسی بگیریم 

من کاربر قدیمیم حذف شد کاربریم قبلا نوشته بودم تموم دعواهامونو تموم داستان زندگیمو اما پاک شد....

من و همسرم خیلی دعوا داشتیم یعنی تو این دوسال ۸۰درصدش دعوا و جنگ و کتک کاری بود ...

تا مرز جدایی هم رفتیم اما انکار قسمت بود ک نشه ...

حالا اینا بماند 

همسر من آدم بد دهنیه،دست به زنم داره ،هم من اونو هم اون منو خیلی اذیت کردیم همو 

منم خیلی اذیت کردم...

میدونم که الان می‌خوایم بریم خونه خودمون تا یه دعوا کوچیک بشه پرتم می‌کنه از خونه بیرون کتکم که میزنع

یعنی واقعا زن و شوهر با هم دعوا میکنن مرد زنو از خونه باید بندازه بیرون 

این خودشم بهم گفته که دیگه اون آدم قبلی نیستم دیگه تحمل ندارم بخوای درست زندگی نکنی گیر بدی قیافتو کج. کنی چرت و پرت بکی 

خودمم میدونم که واقعا دیگه تحمل نداره

بخاطر همین میترسم 😔😔😔😔نگید فقط جدا شو که نمیتونم اصلا 

فقط خدا ⁦❤️⁩

یکی دو شب پیش یه بحث کوچیک کردیم

داد و بیداد کرد و گفت 

دیگه نامزدی نیست که بیام بزارمت خونتون برم خونمون اروم بشم 

اول و آخر همش می‌خوایم پیش هم باشیم من تحمل ندارم 

خودمم می‌شناسمش کلش خرابه ازش میترسم 

فقط خدا ⁦❤️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی بگم 

خب میگی نمیتونی جدا بشی 

خودتو اصلاح کن 

برید مشاوره 

روی رفتارهات دقت کن 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

میشه بگی چرانمیتونی؟؟ ینی حکم ادمیو داری که میدونه چاه جلوشه ، چشماشومیبنده قدم فدم میره جلو میگه نمیتونم نرم!!!

الان که اینارومیدونی و دیدی و تجربه کردی چراباید سالیان سال خودتو عمرتوتباه کنی؟یا تحمل کنی وپیرشی یا طلاق بگیری اماعمرتونمیتونی برگردونی

میگی نمیتونم شاید ازش میترسی اما قانونی کاراتو پیش ببر نتونه غلطی کنه بری سرخونه زندگیت پدرتودراره صداتم درنیاددستت به هیجابندنیستا!!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز