2777
2789

همینطوری الکی گوشی همسرم رو نگا میکردم دیدم یه خانومه پیام داده، از این متن ها و عکس ها شعر و دکلمه مینویسن میگن روزتون و بخیر و این مزخرفات 😑

همسرمم جواب نداده، پاک هم نکرده

بهش شک ندارم اما دختره خیلی رو اعصابمه😡

شماره ش رو بلاک کردم از گوشی شوهرمم پاک کردم 

کار دیگه ای باید بکنم به نظرتون؟؟؟

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ظفرمهر نیس؟

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
اره شمارشو بردار زنگ بزن جرش بده زنيكه عوضي رو 

اینطور که از اسمش پیداس شوهرم از شرکت شون خرید میکنه

چون زده خانوم فلانی شرکت فلان ....

ضایه نیس زنگ بزنم؟ دختره فک میکنه چه خبره حالا

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

من هروقت كسي اينجوري به شوهرم پيام ميده زنگ ميزنم طرفو زير فحش ميكنم ميگم دفعه ي اخرت باشه به شوهرم پيام دادي دفعه ي بعد به علت مزاحمت ازت شكايت ميكنم 

بعدشم با شوهرم بحثم ميشه ولي خب كار خودمو ميكنم ديگه 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

زنگ‌بزن تهدیدش کن 

شده ازش به جرم مزاحمت شکایت کن 

تمام

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛