2777
2789
عنوان

رفیق بد

142 بازدید | 5 پست

چند مدتی میشه که احساس میکنم دارم همه دوستام از دست میدم البته کسایی بودن که نبودنشون بهتره من کاره اشتباهی نکردم حتی اگه یکم باهام بودن جونمم میدادم براشون ولی انگار تو جمعا اضافی بودم خبرا اخرین نفر بهم میرسید و البته بگم که قبلا تا وقتی رفیقم رفیق نداشت رفیق بود من ادما رو تو تنهایی شناختمشون باهاشون بودم همراهشون بودم ولی تا وقتی چند نفر دورشون رو گرفت دیگه منو فراموش کردن🙃دیگه اون ادمایی نیستن که میشناختم اخرین بار هم من به دوستام پیام دادم بعد دیگه بهم ندادن منم ندادم و الان هم این یکی دوستم که هر روز با هم چند ساعت حرف میزدیم اخرین بار من بهش زنگ زدم دیگه بهم زنگ نزد الان هم پیام داده بود چرت و پرت می گفت ( شرمنده زیاد حرف زدم) نظرتون چیه اشتباه از کیه احساس میکنم دارم خیلی تنها میشم😕 می ترسم کسی دورم نباشه همیشه دوست داشتم  دورم شلوغ باشه 😔 نظرتون چیه؟ 

درکت میکنم دوست منم همینجوریه😣😣😣

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فک میکردم باید با هنه عالم و ادم معاشرت کنم اما با ی سری اتفاقا همه از دورم رفتنو ناب ترین ادمای زندگیم برام موندن

تنهایی اونقدا هم بد نیست چون اجازه تجدید نظر تو انتخاب آدمای اشتباهی زندگیتو بهت میده 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱