اما میخوام ببینم نمیترسین برای اقدام تو این اوضاع کرونا لعنتی😔منم این ماه فقط یه شب اقدام کردم اما بعدش گفتم چه جوری تو این اوضاع باید دکتر رفت و همش ترس اینکه اگه کرونا بگیرم تو بارداری چی،واقعاً نمیدونم باید چیکار کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاءالله خدا به هر کسی میخواد یه نینی سالم بده اما میخوام ببینم نمیترسین برای اقدام تو این اوضاع ک ...
منم کلی کلنجار رفتم تا تصمیم به بارداری گرفتم ، البته من یکساله تو اقدام هستم، دکتر گفت وقت تو از دست نده، درمان رو شروع کن معلوم نیست کرونا کی تموم شه، ولی من میگم تاخدانخاد برگی از درخت نمیوفته، توکل به خدا
منم کلی کلنجار رفتم تا تصمیم به بارداری گرفتم ، البته من یکساله تو اقدام هستم، دکتر گفت وقت تو از دس ...
کاملاً درسته همش دست خداست،اما من قبلاً سقط داشتم و بارداری پرخطر حساب میام باید همش تو درمانگاه و دکتر باشم،استرسی شدم شوهرمم گفت پس فعلاً صبر میکنیم تا ببینیم چی میشه
انشاءالله خدا به هر کسی میخواد یه نینی سالم بده اما میخوام ببینم نمیترسین برای اقدام تو این اوضاع ک ...
منم چندبن ماهه تو فکر اقدام بودم ولی به خاطر کرونا دست نگه داشتم.دیگه دخترم دیوونم کرد انقد میگه پس چرا خواهر برادر برام نمیاری.خیلی میترسیدم ولی اطرافم دو سه تا بودن که باردار شدن و حتی زایمانم کردن تازگی.منم به خاطر اختلاف سنی زیاد با دخترم دیگه خودمو راضی کردم.