2821
2789
عنوان

بارداری در کرونا

140 بازدید | 25 پست

سلام خانمها ببخشید من چندبار این تاپیک رو زدم ولی بازم فکرم درگیره میشه لطفا اونهایی که الان توی کرونا باردار شدن بگن چجوریه دکتر رفتن ازمایشگاه سونو تو این اوضاع کرونا سخته یا نه مشکلی نیست میشه از تجربه تون بگین ممنون میشم قصد بارداری دارم یه دختر چهارسال و نیمه هم دارم همش میترسم برای همین دکتر و ازمایشگاه و سونو که بخوام برم مشکلی پیش نیاد چون من تو این مدتی که کرونا اومده واقعا کاملا رعایت کردم و هیچ جا نرفتم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ۵ماه بارداربودم و همه جا رفتم‌و برای سقط ۲شب بیمارستان بودم هیچی نشد خدا حواسش هس توفقط رعایت کن

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

من یکی دوماه قبل کرونا بچه سومم رو باردار شدم الان هم حدود چهارماهشه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
والا دوتا ماسك ميزنيم راحت ميريم مياييم اصلا نگران نميشم از بابت كرونا

همه رعایت میکنن شلوغ نیست مطب دکتر و سونو میرین جمعیت زاد نیست که بترسین ؟

من ۵ماه بارداربودم و همه جا رفتم‌و برای سقط ۲شب بیمارستان بودم هیچی نشد خدا حواسش هس توفقط رعایت کن

چرا سقط شد منم تو ۳ ماهگی سقط و کورتاژ شدم 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

اتفاقاً تو بارداری اگه تحت نظر دکتر زنان خوب باشی داروهای که بهت میده رو استفاده کنی چون مکمل و تقویتی هستن بدنت رو قوی می‌کنه و نمی‌ذاره بیمار بشی من با اینکه شوهرم کرونا گرفت خدا رو شکر  نگرفتم

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
چرا سقط شد منم تو ۳ ماهگی سقط و کورتاژ شدم 

چندهفته بودی؟رشدش متوقف شد

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
خدا حفظشون کنه🙏

ممنون گلم 🌹

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز