قاصدک٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 668 عنوان ایده برای استین لباس 595 بازدید | 16 پست خانومامن یه پیرهن بافت گرفتن که استینش کوتاهه منم دوست دارم لباسام استیناش بلندباشه ازطرفی اینجوری بایدهمش ساق بندازم.حالابردم خیاطی که یه ساق همرنگ لباسم ووصل کنه به استین لباسم حالامیترسم وصل کنم یوقت بخوام وضوبگیرم استینش بالانره چون ساق سفت وتنگه دیگه شماراهی نداریداستینشویجوری بلندکنم؟مچداره ولی خب کوتاهه دیگه 1399/09/22 | 22:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 خب آستینشو کشی کنه خیاط عزیزمیا که مثل استین پیزهن مردانه بدوزه مچش دکمه داشته باشه برا وضو بازش کنی ببندی پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
ستایش۲۰ عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1595 بنظرم آستین یکی از لباسات که نمیخوای و رنگش به این لباس میاد رو ببر بدوز به این
قاصدک٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 668 خب آستینشو کشی کنه خیاط عزیزم یا که مثل استین پیزهن مردانه بدوزه مچش دکمه داشته باشه برا وضو بازش ک ... اخه استینش خودش مچداره بافته ولی کوتاهه چجوری دکمه بزاره
قاصدک٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 668 کشباف یا همرنگ یا متضادش بخر وصل کن به آستین کشباف؟چجوری؟
قاصدک٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 668 بنظرم آستین یکی از لباسات که نمیخوای و رنگش به این لباس میاد رو ببر بدوز به این اخه اونامچدارن این لباسم استینش مچداره واسه همون دوتامچ بدمیشه
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 اخه استینش خودش مچداره بافته ولی کوتاهه چجوری دکمه بزاره آهاننننخب باز اگه یه چیزی مثل ساق میخواد براش بدوزه جنس پارچت کشی باشه وگرنه کاری نمیتونی بکنییا میتونید آستینشو کلا جدا کنید یه طرح دیگه آستین بدین با پارچه پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
قاصدک٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 668 متری هست از خرازی ها بخر اصلاانگارتاحالاندیدم میشه عکسی چیزی بدی متوجه بشم چیه
قاصدک٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 668 آهانننن خب باز اگه یه چیزی مثل ساق میخواد براش بدوزه جنس پارچت کشی باشه وگرنه کاری نمیتونی بکنی یا ... نه اخه کادوهم هست اگه اینجوری کنم طرف متوجه میشه ناراحت میشه
قاصدک٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 668 آهانننن خب باز اگه یه چیزی مثل ساق میخواد براش بدوزه جنس پارچت کشی باشه وگرنه کاری نمیتونی بکنی یا ... پارچه کشی چه جنسی بگیرم؟
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 پارچه کشی چه جنسی بگیرم؟ گلم یا برو خرازی یا پارچه فروشی لباستم ببر راهنماییت میکنن❤😘 پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
قاصدک٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 668 گلم یا برو خرازی یا پارچه فروشی لباستم ببر راهنماییت میکنن❤😘 شمامیدونیدکشباف کجاهامیفروشن؟
قاصدک٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 668 گلم یا برو خرازی یا پارچه فروشی لباستم ببر راهنماییت میکنن❤😘 کشباف بزنم خوب میشه؟