2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟ و دوس داشتین چی بخورین ولی نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 36 پست
منم تا ۲-۳ بیدارم ولی دیگه غذا نمیخورم

من اخه خیلی گشنه م میشه برا همین دیروقت چیزی میخورم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

همسرم فیله مرغ و سبزیجات گذاشته فر.خودم باردارم از استرس تشکیل قلب دارم نابود میشم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج بود دوسنداشتم بجاش فاسولی درست کردن😬دلم کنتاکی میخاس😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
همسرم فیله مرغ و سبزیجات گذاشته فر.خودم باردارم از استرس تشکیل قلب دارم نابود میشم

نگران نباش عزیزم انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
برنج بود دوسنداشتم بجاش فاسولی درست کردن😬دلم کنتاکی میخاس😐

فاسولی چیه؟

شام آش دوغ خوردم، دوس داشتم پیتزا بخورم که به خاطر رژیم غذاییم نمیشه بخورم

عزیزم در باره رژیم برا زنداییم میخوام میتونم سوال کنم 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
نوش جان. چاق نشی خواهر

نه بابا انقده که لاغرم میخام دوسه کیلو چاق شم مرسی عزیزم

فاسولی چیه؟

یاهمون فاسوله

رب و گوجه و لوبیا و پیاز😬فلفللللل

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
4 هفتس  گشنمه😏😓😓😓😓😓😓😓😓یعنی گشنه ها

چرا عزیزم

یاهمون فاسوله رب و گوجه و لوبیا و پیاز😬فلفللللل

عا نوش جان غذای کدوم استانه؟