2777
2789
عنوان

کیا جفت قدامی و سرراهی هستن؟

2129 بازدید | 37 پست

من سیزده هفته رفتم سونو ان تی جفتم قدامی و سرراهی منتظر جواب ازمایشم ببرم دکتر

فقط نمیتونم رو دلم بشینم بغیر این مشکل خاصی ندارم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دومی قدامی بود چند بار لکه بینی داشتم و دیر حرکاتش رو حس کردم

من سرراهی نمیدونم چجوریه باید چکار کنم ی خورده نگرانم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
سرراهی نبود؟

منظورتون جفت پایینه؟

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
منظورتون جفت پایینه؟

نمیدونم سونوگراف هیچی نگفت خودم تو سونوم دیدم نوشته پرویا...یعنی سرراهی

فعلا تا بری دکتر استراحت کن سنگین بلند نکن و زیاد رو پا نباش تا بری دکتر ببینی باید چیکار کنی

چجوری استراحت کنم خواهر...ی بچه دوساله دارم ک مدام بغلمه...همه کاراشم با منه

چجوری استراحت کنم خواهر...ی بچه دوساله دارم ک مدام بغلمه...همه کاراشم با منه

ترجیحا بغلش نکن واقعیتش کم کم باید عادت کنه و مستقل بشه که بعد دنیا آمدن دومی راحت تر باشه جفت قدامی مهم نیست

اما نمیدونم سرراهی چطوره ممکن هست استراحت لازم باشی

ترجیحا بغلش نکن واقعیتش کم کم باید عادت کنه و مستقل بشه که بعد دنیا آمدن دومی راحت تر باشه جفت قدامی ...

نمیشه انقدر وابستمه ک نگو.خودمم دلم براش کباب میشه...اره خودمم نت خوندم نوشته بود استراحت...

سلام عزیزم خاله من مارژینال و قدامیه جفتش هفته 13 هم هست

سلام عزیزم خوبی....مارژینال نیستم من پرویام...نمیدونم چ کنم