2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین اینا خیلی مصنوعین یه سری عکسای دیگه دیدم اونا طبیعی تر بودن نمیدونم شایدم یه سبک دیگه بودن از اونا ندارین؟

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
عکس دیگه هم دارین؟این خیلی جالب نبود 

من گوشیم متاسفانه فورمت شد🤦🏻‍♀️   اکثرا پاک شدن اینا هم مال خیلی وقت پیش هست که توی سایت گذاشتم و اسکرین گرفتم.ازشون

هزینه. اصلی بعد از کامل شدن کار و. وقتی عکس فرستادم واریز میشه ک بابت کیفیت و شباهت. و بقیه چیزا  نگرانی نباشه و خیالتون راحت باشه

سوال دیگه ای هم داشتید در خدمتم 💕🌷

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
میدونین اینا خیلی مصنوعین یه سری عکسای دیگه دیدم اونا طبیعی تر بودن نمیدونم شایدم یه سبک دیگه بودن ا ...

میدونم چی میگی

این کاملا بستگی به عکسی داره ک مشتری بده متاسفانه   خیلیا عکسایی میدن که کار محوه  یا کیفیت جالبی نداره واسه همین اینجوری بود

وگرنه اگ عکس خوب باشه خطوط ریز صورت هم حتی میشه کشید و کار خیلی طبیعی تره👌😍

من تازه یه برنامه هم پیدا کردم ک خودش کیفیت رو میبره بالا خیلییی متاسفانه زودتر ندیده بودمش🤦🏻‍♀️

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
ببینین میخوام شبیه عکس اول طبیعی و خوببه نظر بیاد ولی صورتش سیاه نباشه میشه؟

اره اونجوری هم میشه 

یعنی هم جزئیات واضح باشه هم سایه ها کمرنگ تر

هزینش چقد میشه؟

چه سایزی مدنظرتونه عزیزم

بستگی به ابعاد کار داره

مثلا سایزa4 باشه یاa3 یا بزرگتر 

و اینکه مثلا عکس یک چهره باشه یا دوتا کنار هم

هزینه ارسال هم رایگان هستش 

و. 80%هزینه بعد از اتمام کار و اینکه عکس رو خودتون ببینید واریز میشه 🌷

عکس هم یک چهره هستش

اها خب پس سایز a4 تک چهره هزینش 

میشه 150عزیزم

ارسال و بسته بندی هم ک حدود 20میشه رایگان درنظرگرفتم🌷💕