2777
2789
عنوان

الکل 90% رقیق شده با آب در بارداری

145 بازدید | 6 پست

توروخدا بیاید کمکم‌. شوعرن الکل نود درصد خرید با آب قاطی کرد رقیق بشه ولی انگار هنوز خیلی بود داره شدیییید..‌ 

منم بردم داخل دستشویی ولی در دستشویی باز بود‌. پاشیدم به شیر های آب. بوش رفت تو حلقم ولی سریع اومدم بیرون.

باردارم سه ماهمه... به نظرتون چیزیش نشده نی نیم زبونم لال؟  

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
وا چه ربطی داره بوی الکل هیچ تاثیری نه رو آدم داره نه رو جنین

عزیزم شما مطمعنی؟؟ توروخدا

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما مطمعنی؟؟ توروخدا

آره که مطمئنم من تو بارداری کلی شوینده استفاده میکردم که همشون خیلی بو داشت مثل دامستوس از دکتر پرسیدم گفت کمتر استفاده کن ولی ضرری واسه جنینت نداره الانم خدا رو شکر پسرم کاملا سالمه نگران نباش

آره که مطمئنم من تو بارداری کلی شوینده استفاده میکردم که همشون خیلی بو داشت مثل دامستوس از دکتر پرسی ...

ای جانم خدا نگهش داره برات عزیزم.‌..دعا کن نی نی منم سالم به دنیا بیاد فداتشم مرسی که خیالمو راحت کردی

ای جانم خدا نگهش داره برات عزیزم.‌..دعا کن نی نی منم سالم به دنیا بیاد فداتشم مرسی که خیالمو راحت کر ...

معلومه که مادر مسئولی هستی مطمئن باش خدا خودش نی نیتو حفظ میکنه انشالله در پناه خدا سلامت زایمان کنی و خیالت راحت بشه

معلومه که مادر مسئولی هستی مطمئن باش خدا خودش نی نیتو حفظ میکنه انشالله در پناه خدا سلامت زایمان کنی ...

قربونت برم عزیزم انشاالله توام همینطور.برام دعا کن خانومی مرسی از دلداریت