2777
2789
عنوان

تیزهوشان و نمونه دولتی نهم

1346 بازدید | 20 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه از منابعی برای قبولی تیزهوشان دبیرستان فرزانگان رشته تجربی استفاده کنم نمونه هم همینطور ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بخونی و کتاب کار هم داشته باشی نمونه دولتی قبولی تیزهوشان بنظرم خوب نیست ولی نمونه عالیه

من سمپاد(همون تیزهوشان) میخونم

چرا خوب نباشه؟!

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

من در کل بیشتر علاقه ام به تیزهوشانه 

بعدش نمونه 

اگه بگن کدومش تیزهوشان رو انتخاب می‌کنم 

سوالم اینه من میخوام فرزانگان رشته تجربی بیارم باید علومو چند درصد بزنم؟ 

من این منابع رو دارم: 

هوش کمپلکس نهم 

علوم نهم تیزهوشان 

فارسی نهم طالب تبار 

ریاضی نهم مرشد مبتکران تیزهوشان 

31 +1 استان پویش(که همه آزمون های تیزهوشان و نمونه رو داره) 

کتاب جامع تیزهوشان نهم مهرماه (برای دروس عمومی هم همین کتاب و خود کتاب درسی) 

خوبه به نظرتون؟ 

شما کلاس چندم هستید؟ کدوم مدرسه و کدوم شهر درس می خونید؟ من نهمم غیر انتفاعی 

من هم نهم هستم مدرسه فرزانگان 

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
من این منابع رو دارم:  هوش کمپلکس نهم  علوم نهم تیزهوشان  فارسی نهم طالب تبار  ...

ما دبیر هامون گفتن شاید امسال حتی خود تیزهوشانی هاهم ازمون ورود به دهم بدن 

برای همین زیاد کار میکنن 

منبع هایی ک دبیرهامون کار میکنن 

دبیر ریاضی:کتاب بانک سوالات ریاضی مرشد تیزهوشان نهم البته سطحش بالاست 

دبیر فیزیک و شیمی:علوم خیلی سبز تیزهوشان نهم

دبیر زیست و زمین:علوم خیلی سبز تیزهوشان نهم 

خوش به حالت 

نه بابا

خوشبحالت چیه 

همش باید بخونیم

ما دبیر هامون گفتن شاید امسال حتی خود تیزهوشانی هاهم ازمون ورود به دهم بدن  برای همین زیاد کار ...

آره مدرسه ما هم فیزیک و شیمی و... داره 

من مرشد رو دارم یعنی سال های هفتم و هشتم هم استفاده می کردم خیلی سخت بودن ولی من همشونو زدم و خیلی کمکم کرد

آره مدرسه ما هم فیزیک و شیمی و... داره  من مرشد رو دارم یعنی سال های هفتم و هشتم هم استفاده می ...

اها ما هم هشتم مرشد داشتیم ولی هفتم هفت خان داشتیم