یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 عنوان یکی بیاد بهم کلش یاد بده🥺 62 بازدید | 5 پست وای نمیدونم چجوری بازی کنم اصن چیکارش کنم فقط دارم ارتقا میدم چن بارم حمله کردم نمیدونم قبلیه چیه وقتی عضو شدم چیکار کنمو اینا هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤 1399/09/22 | 20:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiabeanie عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 5469 من کلش رویال بازی میکنم اون خوبه محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 من کلش رویال بازی میکنم اون خوبه فرقش با کلش اف کلنز چیه هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21502 من کلش رویال بازی میکنم اون خوبه منم من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
tiabeanie عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 5469 فرقش با کلش اف کلنز چیه دانلودش کن نمیتونم توضیح بدم بعد که بازیو شروع کردی بهت میگم باید یا دو به دو یا تک به تک اتک بزنی و استراتژی اتک زدن و کارت هارو باید بلد باشی ببری کاپ و طلا میگیری و نیروهاتو قوی تر میکنی فقطم تا لول ۱۳ داره ولی خیلی سخت به لول ۱۳ میرسی محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 دانلودش کن نمیتونم توضیح بدم بعد که بازیو شروع کردی بهت میگم باید یا دو به دو یا تک به ... ممنون هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤