2777
2789
عنوان

یدقه بیاین کروکی منزل ینی چی اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 29 پست
وااا چ چیزا 😂😐 برا چی هست حالا؟ نشنیده بودم 

من تو فرم بورسیه م اومده تاحالا نکشیدم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسیر خونه اتون از خیابون اصلی _کوچه ودرب منزل رو تو کوچه مشخص کنید  اگر به جای مثل مخابر ات نز ...

نقشه ی داخلی خونه رو نمیخاد مشخص کنم؟ مثل حیاط و اشپزخونه و....؟

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

عکسه لود نمیشه 

همون ی نقشه از مسیر و دستی بکشی مثلا تو خونه ای میخوای ب یکی بگی بره میوه فروشی میگی این خیابونو برو بپیچ سمت چپ 

نقشه اینو براش بکشی میگن کروکی 

اینو تو گوگل زده بود 

نقشه ی داخلی خونه رو نمیخاد مشخص کنم؟ مثل حیاط و اشپزخونه و....؟

نه عزیزم 

فقط میخوان ادرس دقیقا از محله و خونتون داشته باشن 

قبلا کروکی زیاد کشیدم از داخل خونه چیزی نمیخوان 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
مسیر🤦‍♀️ اونم نباید نقاشی کنی باید  از رو map بفرستی یا نشون بدی به طرف

تو فرم عه باید بکشم

ینی نقشه ی خود خونه رو بکشم یا مسیری که  از خیابون به خونه میرسی؟

خیابون های اصلی نزدیک‌منزل رو مشخص کنی و رسم کنی و خونتون رو توش مشخص کنی 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
یا خداااا  تو دیگه کی هستی 😂😂

نکشیدم تاحالا تو خونه هم تنهام کسی نیست بپرسم ازش اکی؟

مسیری که از خیابون اصلی به خونه میرسه تا حالا مگه کنکور ندادی

نه عزیزم یازدهمم