2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آی وی افی ۹۹

349 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من نوزدهم مهر ۹۹ انتقال دادم الانم یازده هفته و پنج روزمه ،از مامانایی که انتقالشون مثبت شده میخوام که بیان تا دوران خوب بارداریمونو باهم باشیم_😍😍😍

چجوری الان یازده هفتته😧اخه من ۱۵مهر اخرین پ بوده الان نه هفتمه

سلام عزیزم خوش اومدی،خب از تاریخ آخرین پریودت حساب میشه،من سی ام شهریور اولین روز آخرین پریودم بود ،شما چندم بود که برات حساب کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=168261555]سلام عزیزم خوش اومدی،خب از تاریخ آخرین پریودت حساب میشه،من سی ام شهریور اولین روز آخرین پریودم بود ، ...[/QUO

مرسی گلم،من ۱۵مهر بود،خب ای وی اف چجوریه؟سن جنین از همون موقع که انتقال داده میشه حساب میشه؟

[QUOTE=168261555]سلام عزیزم خوش اومدی،خب از تاریخ آخرین پریودت حساب میشه،من سی ام شهریور اولین روز آ ...

نه ربطی به سن جنین و روز انتقال نداره همین که مثبت بشی مثل بارداری طبیعی از روز اول آخرین پریود حساب میشه

نه ربطی به سن جنین و روز انتقال نداره همین که مثبت بشی مثل بارداری طبیعی از روز اول آخرین پریود حساب ...

چ جالب من نمیدونستم مرسی عزیزم،راستی سونو ان تی رو رفتی؟فقط سونو هست یا ازمایشم هست؟

چ جالب من نمیدونستم مرسی عزیزم،راستی سونو ان تی رو رفتی؟فقط سونو هست یا ازمایشم هست؟

سونوی انتی رو چهارروز پیش دادم بعد با برگه سونو رفتم آزمایش و دادم که سه شنبه جوابش میاد،ان تی خوب بود خداروشکر دیگه آزمایشم نمیدونم چی بشه

من بعد ۱۶ سال نازایی با آی وی اف باردار شدم ،از شش هفته هماتوم داشتم دیگه یکم عجله داشتم برا ان تی ،اگه صبر میکردم تا سیزده هفته جنسیتشم میگفت بهم 

عزیز شما بی بی زده بودین منفی بود بعدا مثبت شدین

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

به سلامتی انشالله چند سالگی باردار شدید

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم