2777
2789

دخترم دو ماه و ده روزشه، یه مقدار رفلاکس داره، یکی دوبار در روز شیر خشک ببلاک ای آر میدم (به دستور پزشک) که هم رفلاکسش درمان شه و هم وزن بگیره. حالا این شیر انقد غلیظه از سر شیشه رد نمیشه. تا الان با قطره چکون دادم😥 شیشه دخترم بیبی لنده و حجمش ۶۰ سی سی. چیکار کنم؟ راهکاری دارین بگین ممنون میشم😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
چه جالب الان من تاپیک زدم برا شیشه بی بی لند😂خوبه ازش راضی هستی؟؟؟عکس ۶۰ سی سی رو میفرستی ببینم

عزیزم زیاد ازش استفاده نکردم ، دخترم شیشه رو تو بیداری نمیگیره. والا خوبه مشکلی نداره. جنسشم شیشه ست

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ذره با سوزن سرش رو گشاد کن . فقط یه جوری که نپره تو گلوش . یه ذره . شاید بچه زورش کمه وگرنه شیشه ...

این شیرخشکم آخه خیلی غلیظه. الان استاندار سرشیشه چطوریه؟ مثلا وقتی شیر میریزیم درشو که بستیم تکون میدیم باید شیر از سوراخش بریزه بیرون یا نه؟ این نمیریزه ها

یا سریش رو عوض کن من سریwee می خریدم راضی بودم

شما هم همین مشکلو داشتین؟؟ چه شیری میدادین؟

این شیرخشکم آخه خیلی غلیظه. الان استاندار سرشیشه چطوریه؟ مثلا وقتی شیر میریزیم درشو که بستیم تکون می ...

منم به دخترم از همین شیرخشک میدم نه نمیریزه وقتی تکون بدی خود بچه میک که بزن شیر میادتو دهنش

میک بزنه میاد پسر من ببلاک کامفورت میخوره همینجوره انگار مثل دونه های شن رو سوراخشو میگیره نمیاد ولی میک میزنه میاد شیشه شیرش چیکوعه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من شیشه ام اونت بود . شیشه ای بود . اخر سر رفتم شیشه پلاستیکی مای بیبی خریدم سری اش رو عوض کردم wee ...

منم انگار باید سرشیشه رو عوض کنم اینطوری دخترم نمیخوره اصلا