2777
2789
عنوان

چی کار کنم برام‌خرج نکنه؟؟؟ 😔

867 بازدید | 35 پست

من چن ساله باهاشم تو این چن‌سال موقعیتا و شرایطش جوری بوده ک برام خرج نمیکرد ینی خودم نمیذاشتم 

الان چن وقته هر سری باهاش میرم بیرون منو میبره همش اون هزینه میکنه‌ و میدونم دستو بالش خالیه 😔 هر کاریم میکنم‌خودم حساب کنم یا دنگ خودمو بدم قبول نمیکنه بهش بر خورد اصلا 

تورو خدا بگید چیکار کنم منو نبره خودش شکموعه بارها بهش گفتم عزیزم ن نریم من گشنم‌نی‌ یا هر چیزی ولی گوش تمیده اصلا بخدا تو منو اشغال ترین چیزو ارزون ترین چیزو گشتم پیدا کردم میگه فکر پولش نباش ی چیز خوب انتخاب کن من آب میشم دلم میخواد خودم حساب کنم حس بدی دارم 

تورو خدا چیکار کنم؟ 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

با اجازه ي استارتر 😊❤️

بچه ها راستش من ميبينم تو ني ني سايت بقيه دوست دارن و تنها نيستن هرجا ميرن همو تگ ميكنن حسوديم ميشه🤷🏻‍♀️☹️

كسي هس دوست باشيم؟؟ صميمي 🥰🥰🥰🥰

درهواست دوستي بده😘

ببخشيد تاپيكام پر شده بود☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار حساب کنه.

اخه میدونم دستو بالش خالیه همش اون حس اویزونی دارم من 😢

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
با اجازه ي استارتر 😊❤️ بچه ها راستش من ميبينم تو ني ني سايت بقيه دوست دارن و تنها نيستن هرجا ميرن ...

خودم باهات دوست میشم

یک موبلندهمیشه خوش قلبه همیشه جذابه همیشه باحاله همیشه مهربون
طرف دختره یا پسر :/

دوس پسرمه😂

خب مثلا بگو سری بعد مهمون منییا من دوستدارم مهمونت کنم یا مثلا هدیه میخره براتون شمام براشون هدیه ب ...

اتفاقا حس میکنم چون چن بار براش کادو خریدم در جبران اون این کارارو میکنه ب نطر شما زشنه همش اون هزینه کنه؟