سلام دوستان
امروز من رفتم مرکز ابن سینا خیابان یخچال برا گرفتن عکس
اول از اینکه باید بعد از اتمام پریودی وقت بگیری من هفته پیش شنبه زنگ زدم برای امروز که روز ۱۱ قاعدگی بود وقت گرفتم
وقتی زنگ میزنید ازتون میپرسن که با بی هوشی میخاید یا نه، بی هوش ۷۰۰ تومن بدون اون ۳۵۰
اگر دکترتون قبلش براتون انتی بیوتیک نوشته اونا رو بخورید که خدایی نکرده بعدش عفونت نکنید
من چون بی هوشی انتخاب کردم از دیشب ساعت ۱۲ دیگ هیچی نخوردم حتی آب
صبح ساعت ۸:۳۰ وقت داشتم تا رسیدم ۸:۳۵ بود وقتی داخل شدم از یک آقای که اونجا نشسته بود پرسیدم باید کجا برم گفتند طبقه منفی ۳ بعد که رفتم پایین یک اتاق بود که جلوش پرده زده بودند باید کفش هاتون در بیارید و دمپاییهای که اونجا گذاشتن بپوشید وقتی رفتم داخل یک نفر داشت یک فرم پر میکرد بهش گفتن سریع باید بریم داخل منم تا رفتم سریع بهم فرم و داد و جواب ازمایش هام گرفت (قبلش باید ازمایش cbc crp بدیم براشون ببریم ) سریع کارت کشید گفت بجز نوار بهداشتی و آب میوه همه وسایلت ببر بده به همراهت بهشم بگو یا تو ماشین بشینه یا بالا اینجا نیاد هر وقت کارت تموم بشه ما خودمون بهش زنگ میزنیم (قبلش شماره موبایل همراه گرفتن ) منم سریع بردم وسایل دادم همسرم حتی کیف و موبایل
اومدم پایین سریع گفت بیا داخل لباسم بجز سوتین درآوردم گان تنم کردن کلاهم سرم گذاشتن لباس زیرمم و شلوارمم درآوردم و شلوار دادن که من دیگ گفت بیا بخواب کلا به شلوار پوشیدن نرسید 😅
یک پلاستیک دادن تمام لباسهامون گذاشتیم داخلش اسممون هم روش نوشتن قاطی نشه فقط گفتن روی شورتتون نواربهداشتیتتون بجسبونید بزارید روی وسایلتون
دیگ من رفتم روی یک تخت خوابیدم
گفت اول باید معاینه بشی که عفونت نداشته باشی
معاینه کرد گفت یکم التهاب باید تمیزت کنم
تو همین حین هم یک خانم اومد برام انژوکت زد و ماسک اکسیژن و به انگشتتم یک پنس مانند زد
یکم داشت تمیز میکرد یک کوچولو حس کردم بعد دیگ خوابم رفت
دیگ نفهمیدم تا اینکه خودشون لباس زیر تنم کردن
بعد یک خانم آوردم این سمت بهم آب میوه داد بعدم بردم دستشویی خودشم حواسش بود که یهو نیفتیم
چون ادم کلا گیجه یکم بعد دوباره اومدم رو تخت خوابیدم از روی شکم عکس گرفتن اومدم بیرون لباسامو پوشیدم دوباره گفت برو دستشویی بیا دوباره عکس بگیرم بعدش نشستیم بیرون تا عکس اماده بشه
خودشون زنگ زدن همراه رفت کارای ترخیص کرد و اومد دنبالم رفتیم طبقه همکف جواب ازمایش گرفتیم
کارشون واقعاااا عالی بود و اینکه برخورد پرسنلشون هم عالی بود صد دفعه جواب سوالتو میدادن و واقعا دلسوز بودن
خواستم این تجربمو در خدمتتون بزارم شاید بدرد کسی خورد .
نوش نگاهتون ..