2777
2789
عنوان

تجربه امروزم از عکس رنگی

217 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

امروز من رفتم مرکز ابن سینا خیابان یخچال برا گرفتن عکس 

اول از اینکه باید بعد از اتمام پریودی وقت بگیری من هفته پیش شنبه زنگ زدم برای امروز که روز ۱۱ قاعدگی بود وقت گرفتم 

وقتی زنگ میزنید ازتون میپرسن که با بی هوشی میخاید یا نه، بی هوش ۷۰۰ تومن بدون اون ۳۵۰ 

اگر دکترتون قبلش براتون انتی بیوتیک نوشته اونا رو بخورید که خدایی نکرده بعدش عفونت نکنید

من چون بی هوشی انتخاب کردم‌ از دیشب ساعت ۱۲ دیگ هیچی نخوردم حتی آب 

صبح ساعت ۸:۳۰ وقت داشتم تا رسیدم ۸:۳۵ بود وقتی داخل شدم از یک آقای که اونجا نشسته بود پرسیدم باید کجا برم گفتند طبقه منفی ۳ بعد که رفتم پایین یک اتاق بود که جلوش پرده زده بودند باید کفش هاتون در بیارید و دمپاییهای که اونجا گذاشتن بپوشید وقتی رفتم داخل یک نفر داشت یک فرم پر میکرد بهش گفتن سریع باید بریم داخل منم تا رفتم سریع بهم فرم و داد و جواب ازمایش هام گرفت (قبلش باید ازمایش cbc crp  بدیم براشون ببریم ) سریع کارت کشید گفت بجز نوار بهداشتی و آب میوه همه وسایلت ببر بده به همراهت بهشم بگو یا تو ماشین بشینه یا بالا اینجا نیاد هر وقت کارت تموم بشه ما خودمون بهش زنگ میزنیم (قبلش شماره موبایل همراه گرفتن ) منم سریع بردم وسایل دادم همسرم حتی کیف و موبایل 

اومدم پایین سریع گفت بیا داخل لباسم بجز سوتین درآوردم گان تنم کردن کلاهم سرم گذاشتن لباس زیرمم و شلوارمم درآوردم و شلوار دادن که من دیگ گفت بیا بخواب کلا به شلوار پوشیدن نرسید 😅

یک پلاستیک دادن تمام لباسهامون گذاشتیم داخلش اسممون هم روش نوشتن قاطی نشه فقط گفتن روی شورتتون نواربهداشتیتتون بجسبونید بزارید روی وسایلتون 

دیگ من رفتم روی یک تخت خوابیدم 

گفت اول باید معاینه بشی که عفونت نداشته باشی 

معاینه کرد گفت یکم التهاب باید تمیزت کنم 

تو همین حین هم یک خانم اومد برام انژوکت زد و ماسک اکسیژن و به انگشتتم یک پنس مانند زد 

یکم داشت تمیز میکرد یک کوچولو حس کردم بعد دیگ خوابم رفت 

دیگ نفهمیدم تا اینکه خودشون لباس زیر تنم کردن 

بعد یک خانم آوردم این سمت بهم آب میوه داد بعدم بردم دستشویی خودشم حواسش بود که یهو نیفتیم 

چون ادم کلا گیجه یکم بعد دوباره اومدم رو تخت خوابیدم از روی شکم عکس گرفتن اومدم بیرون لباسامو پوشیدم دوباره گفت برو دستشویی بیا دوباره عکس بگیرم بعدش نشستیم بیرون تا عکس اماده بشه 

خودشون زنگ زدن همراه رفت کارای ترخیص کرد و اومد دنبالم رفتیم طبقه همکف جواب ازمایش گرفتیم 

کارشون واقعاااا عالی بود و اینکه برخورد پرسنلشون هم عالی بود صد دفعه جواب سوالتو میدادن و واقعا دلسوز بودن 

خواستم این تجربمو در خدمتتون بزارم شاید بدرد کسی خورد .

نوش نگاهتون ..

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

یا خدا ....من رفتم بدون بیهوشی ۲۰ دقه طول کشیو زیادم درد نداش  ۱۷۵ تومنم شد پارسال دی ماه 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

ازمایش اصن واس چی

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا ....من رفتم بدون بیهوشی ۲۰ دقه طول کشیو زیادم درد نداش  ۱۷۵ تومنم شد پارسال دی ماه

کجا رفتید 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
ازمایش اصن واس چی

بخاطر اینکه با بی هوشی هستید باید اونا رو بدید 

کجا رفتید 

اصفهان 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
اصفهان 

نمیدونم عزیزم من تهران رفتم

میشه بپرسم چیکار میکنن دقیق تو عکس رنگی 

جوابش کی اماده میشه همون روز ؟

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
اصفهان 

شما بعدش نتیجه گرفتید 

شما بعدش نتیجه گرفتید 

اره همون ماه باردار شدم 

میشه بپرسم چیکار میکنن دقیق تو عکس رنگی  جوابش کی اماده میشه همون روز ؟

وقتی عکس رنگی میندازید تمام مشکلات رحم نشان میده 

بعدم اگر گرفتگی چیزی باشه باز میکنه هم حالت درمانی هم تشخیصی 

اره همون ماه باردار شدم 

همون ماه که عکس گرفتید اقدام کردید یا ماه بعدش 

اره همون ماه باردار شدم 

عزیزم لوله هاتون مشکل داشت 

چی تو رنگی گفتن بهتون 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
عزیزم لوله هاتون مشکل داشت  چی تو رنگی گفتن بهتون

نمیدونم‌عزیزم جوابش تخصصی نوشتن باید ببرم دکترم ببینه 

همون ماه که عکس گرفتید اقدام کردید یا ماه بعدش 

تا ده روز بعدش انگاری نباید رابطه اصن داشته باشی چون زخمه هنوز 

ولی بعدش میتونی