2777
2789

سلام خانم خوشگلا،،من یه مقدارگوجه فرنگی دارم مونده تویخجال میخوام فریزڪنم توی گوگل واینجا توی نی نی سایت هرچی خوندم گفتن باید خردکنی رنده کنی بپزی واینا،،نمیشه درسته شست پوست کند یانهایت ازوسط دوتکه کرد و بدون پختن فریز کرد.اونطوری بپزم له میشه..برای املت یا نگینی سرخ کردن تویه مدل غذا یه باسبزیجات تفت میدم میخوام.کسی تاحالا بدون پختن و رنده وله کردن فریزکرده؟ مثل این آماده ها که درسته ست البته اونا نیم پزشده..من میخوام درسته یا نصفه خام فریزکنم کسی انجام داده؟لطفا طی امروز وفردا با تجربیاتتون راهنماییم ڪنید..یه عالمه مرسی خوشگل ڪدبانوها🙏

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..

نه عزیزم من همیشه بلانچ میکنم خام نشنیدم آخه کسی فریز کنه درسته اونم

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال پیش یه بار همینطوری درسته گذاشتم تو فریزر بعد هر وقت خواستم برداشتم نصف کردم رنده کردم استفاده کردم

البته همون زمانی که یخ داره باید رنده کرد یخش اب شه نمیشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من همیشه خورد میکردم . اول اینکه بعد فریز شدن بد بو میشه وکلی باید سرخش کنی تا بوش بره . دوما گوجه فریز کنی وقتی اب بشه کلا حالت لهی میگیره و مثلا نمیتونی برشش بدی و سرخش کنی له میشه. سوما میتونی درسته فریزش کنی بعد که اب شد پوستش خود بخود از خودش کنده میشه 

من همیشه خورد میکردم . اول اینکه بعد فریز شدن بد بو میشه وکلی باید سرخش کنی تا بوش بره . دوما گوجه ف ...

فک کنم باید کلا منصرف بشم ..یا بزارم خراب بشن یا بپزم دیگه ..انگار راهی نداره ..مرسی ازراهنماییت🙏

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..