2777
2789

  سلام خانم خوشگلا،،من یه مقدارگوجه فرنگی دارم مونده تویخجال میخوام فریزڪنم توی گوگل واینجا توی نی نی سایت هرچی خوندم گفتن باید خردکنی رنده کنی بپزی واینا،،نمیشه درسته شست پوست کند یانهایت ازوسط دوتکه کرد و بدون پختن فریز کرد.اونطوری بپزم له میشه..برای املت یا نگینی سرخ کردن تویه مدل غذا یه باسبزیجات تفت میدم میخوام.کسی تاحالا بدون پختن و رنده وله کردن فریزکرده؟ مثل این آماده ها که درسته ست البته اونا نیم پزشده..من میخوام درسته یا نصفه خام فریزکنم کسی انجام داده؟لطفا طی امروز وفردا با تجربیاتتون راهنماییم ڪنید..یه عالمه مرسی خوشگل ڪدبانوها🙏

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..

نه عزیزم من همیشه بلانچ میکنم خام نشنیدم آخه کسی فریز کنه درسته اونم

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند سال پیش یه بار همینطوری درسته گذاشتم تو فریزر بعد هر وقت خواستم برداشتم نصف کردم رنده کردم استفاده کردم

البته همون زمانی که یخ داره باید رنده کرد یخش اب شه نمیشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من همیشه خورد میکردم . اول اینکه بعد فریز شدن بد بو میشه وکلی باید سرخش کنی تا بوش بره . دوما گوجه فریز کنی وقتی اب بشه کلا حالت لهی میگیره و مثلا نمیتونی برشش بدی و سرخش کنی له میشه. سوما میتونی درسته فریزش کنی بعد که اب شد پوستش خود بخود از خودش کنده میشه 

من همیشه خورد میکردم . اول اینکه بعد فریز شدن بد بو میشه وکلی باید سرخش کنی تا بوش بره . دوما گوجه ف ...

فک کنم باید کلا منصرف بشم ..یا بزارم خراب بشن یا بپزم دیگه ..انگار راهی نداره ..مرسی ازراهنماییت🙏

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز