سلام خانم خوشگلا،،من یه مقدارگوجه فرنگی دارم مونده تویخجال میخوام فریزڪنم توی گوگل واینجا توی نی نی سایت هرچی خوندم گفتن باید خردکنی رنده کنی بپزی واینا،،نمیشه درسته شست پوست کند یانهایت ازوسط دوتکه کرد و بدون پختن فریز کرد.اونطوری بپزم له میشه..برای املت یا نگینی سرخ کردن تویه مدل غذا یه باسبزیجات تفت میدم میخوام.کسی تاحالا بدون پختن و رنده وله کردن فریزکرده؟ مثل این آماده ها که درسته ست البته اونا نیم پزشده..من میخوام درسته یا نصفه خام فریزکنم کسی انجام داده؟لطفا طی امروز وفردا با تجربیاتتون راهنماییم ڪنید..یه عالمه مرسی خوشگل ڪدبانوها🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همیشه خورد میکردم . اول اینکه بعد فریز شدن بد بو میشه وکلی باید سرخش کنی تا بوش بره . دوما گوجه فریز کنی وقتی اب بشه کلا حالت لهی میگیره و مثلا نمیتونی برشش بدی و سرخش کنی له میشه. سوما میتونی درسته فریزش کنی بعد که اب شد پوستش خود بخود از خودش کنده میشه