سلام خانم خوشگلا،،من یه مقدارگوجه فرنگی دارم مونده تویخجال میخوام فریزڪنم توی گوگل واینجا توی نی نی سایت هرچی خوندم گفتن باید خردکنی رنده کنی بپزی واینا،،نمیشه درسته شست پوست کند یانهایت ازوسط دوتکه کرد و بدون پختن فریز کرد.اونطوری بپزم له میشه..برای املت یا نگینی سرخ کردن تویه مدل غذا یه باسبزیجات تفت میدم میخوام.کسی تاحالا بدون پختن و رنده وله کردن فریزکرده؟ مثل این آماده ها که درسته ست البته اونا نیم پزشده..من میخوام درسته یا نصفه خام فریزکنم کسی انجام داده؟لطفا طی امروز وفردا با تجربیاتتون راهنماییم ڪنید..یه عالمه مرسی خوشگل ڪدبانوها🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه خورد میکردم . اول اینکه بعد فریز شدن بد بو میشه وکلی باید سرخش کنی تا بوش بره . دوما گوجه فریز کنی وقتی اب بشه کلا حالت لهی میگیره و مثلا نمیتونی برشش بدی و سرخش کنی له میشه. سوما میتونی درسته فریزش کنی بعد که اب شد پوستش خود بخود از خودش کنده میشه