2777
2789

دوستم دیشب میگفت رحمش بدجورزحمش شده وبایدفریزکنه وگفت بخاطره اینه ک طبیعی زایمان کردم خیلی وقته زخمه و..

من خودم سزارین شدم ولی نمیگم سزارین خوبه وعوارض نداره ولی پس چی میگن طبیعی اصلاعوارض نداره وانقدتبلیغ میکنن؟حتی دوستم میگفت دکترخودشم سزارین کرده بوده وگفته اصلاطبیعی بدون عوارض نیست🤷‍♀️🙁

اگرانقدطبیعی خوبه پس چرادکترخودشون طبیعی زایمان نمیکنن؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته عوارض نداره؟؟

دکترا

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

منم طبیعی بودم.همورویید و دیسک کمر و فاصله بین مهره گرفتم. افتادگی شدید رحم گرفتم.بفد زایمانم خودم و بچم بخاطر سهل انگاری بستری شدیم.به همه ی دنیا سزارین رو پیشنهاد میدم.کاش دومی رو سزارین بشم

چقدر خنده به سیمای شما می آید  

زخمش حتما بخاطر عفونتع

هیچ چیزی بدون عوارض نیس صددرصد

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
منم طبیعی بودم.همورویید و دیسک کمر و فاصله بین مهره گرفتم. افتادگی شدید رحم گرفتم.بفد زایمانم خودم و ...

واقعا؟ان شاالله خوب بشید

دکترا

دوراز جونت     دکترا غلط کردن

بخاطره راحتیه خودشون هست

فقط سزارین 

عالیهههههعع

هرکی میگه طبیعی زایمان کردم    عالی بود

درد نداشتم    دروغ میگه

آخه از ی جای کوچیک   ببخشید   ببخشید ببخشید   سر بچه ب اون بزرگی میاد بیرون    مگه میشه    درد نداشته باشه؟  

یا عوارض

بعداز چند سال هم  ۹۰ درصدشون عمل زیبایی میکنن

کاش مثل چند سال پیش زایمانو انتخابی کنن الان برای سزارین کمیسیون پزشکی باید تشکیل بشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

اگه بچه بزرگ باشه اره پدرتو درمیارن مثل جاری منکه ۶کیلو زایید

اما مثل من بچت ۲۱۰۰باشه نه عوارض به اون وحشتناکی نداره من حتی سر دومی وسومی بخیه هم نخوردم پارگی هم ندارم

زخم بخاطر عفونته ن زایمان

میگه خیلی وقته زخمه ازوقتی زایمان کرده