2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اى خواهر چيز عجيبى نيست كه ولش كن بذار با همونا خوش باشن واسه منم همينن

خیلی بده مخصوصا توی جمع که تنها میشی به خدا اگه شوهرم تو جمع مون نباشه من خیلی تنهام اصلا من و تحویل نمیگیرن خیلی حس بدیه 

اعتقادم بر اینه حتی اگه ادم توی خانواده احساس صمیمیت بیشتر با یه خواهر یا برادرش داره نباید واضح و علنی نشون بده مخفیافه و روابط بدون ساز ودهل خیلی بهتره اینجوری دل کسی هم نمی شکنه دیگه جاری و داماد و عروس جای خود اصلا خوشم نمیاد توی چشم طرف نگاه میکنن و تبعیض میزارن کار جالبی نیست خیلی اختلافات زن و شوهرها از همین مقایسه و تبعیض هاست 

خدایا شکرت 
 خیلی بده مخصوصا توی جمع که تنها میشی به خدا اگه شوهرم تو جمع مون نباشه من خیلی تنهام اصلا من و ...

تبعیض در هرجا وبین هردونفری واقعا ناراحت کنندست ولی همیشه ظاهرا خودتونو بی تفاوت نشون بدید

اعتقادم بر اینه حتی اگه ادم توی خانواده احساس صمیمیت بیشتر با یه خواهر یا برادرش داره نباید واضح و ع ...

اخه عروس بزرگه اس خیلی باهاش راحتن منم خیلی سعی میکنم با منن راحت باشن مثلا وقتی جاریم میخواد خونه شو تمیز یا تغیر دکوراسیون بده حتما میره کمکش ولی من با اینکه تنهام حتی نی نی هم ندارم تو خونه تنهام نمیان به من سر بزنن ولی هر روز خونه جاریمم 

خیلی بده مخصوصا توی جمع که تنها میشی به خدا اگه شوهرم تو جمع مون نباشه من خیلی تنهام اصلا من و ...

حالا باز تو شوهرت باشه هواتو داره من چى بگم كه شوهرم اينقدر از مادرش ميترسه تو جمعشون حكم سيب زمينى داره واسه من😑