2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از امروز شروع کردم با کالری شماری پنج کیلو کم کنم. کتونی هم پوشیدم ک ی مسیر طولانی تا خونه پیاده روی کنم برگشتنی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یه گروه تشکیل بدین تو وات منو هم تگ کنید با کالری شماری دور هم باشیم زود لاغر میشیم

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌

راه حلتون چیه دوستان😁

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡
راه حلتون چیه دوستان😁

نون و برنج کم بشه هیچ وعده ای حذف نشه اب زیاد بخور ریزه خواری نکن پیاده روی حتما انجام بده عالیه و خیلی زود کم میکنی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

مرگ دیگه کجا بود خدا از خدا بی خبر حرف نزنین 

وقتی چربی دور کلیه یهویی آب بشه کلیه افتاده میشه و ممکنه میزنای بسته شه و راه ادرار مسدود شه!!

شما هم اول فک کن بعد حرف بزن

خدانگهدار

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆