2777
2789
عنوان

نفرین

73 بازدید | 15 پست

ب نظرتون نفرین خوبه یا بد تا الان نفرینتون گرفته؟😟

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

من نفرین نمیکنم ب خدا واگذارشون میکنم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

همون خیلیه من خودم یکیو ب خدا واگذار کردم الان بیمارستانه 😁😂😭

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقش چیه؟

خدا تا حالا به سزای عملشون رسونده؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

نفرین بده به خودت برمیگرده مث اینکه از اول صبح نفرین کنی بعد باز شب که شد مث مرغ که می ره تو لونه خودش برمیگرده به خودش

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
فرقش چیه؟ خدا تا حالا به سزای عملشون رسونده؟

نفرین ب خودت برمیگرده

آره رسوندن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فرقش چیه؟ خدا تا حالا به سزای عملشون رسونده؟

فرقش اینه ب خودت بر نمی‌کرده خدا خودش قضاوت می‌کنه من خودم یکیو ب خدا سپردم الان بیمارستانه

همون خیلیه من خودم یکیو ب خدا واگذار کردم الان بیمارستانه 😁😂😭

جدی🙄😂

جدی🙄😂

ب خدا الان بیمارستانه می‌گفت از بد شانسی  حتی بیمارستان بهش مسکنم نداده از درد زیاد نمیتونه غذا بخوره همون شب ک اهم گرفت تا صبح بیمارستان بود 

ب خدا الان بیمارستانه می‌گفت از بد شانسی  حتی بیمارستان بهش مسکنم نداده از درد زیاد نمیتونه غذا ...

چوب خدا صدا نداره👌🏻

چوب خدا صدا نداره👌🏻

دقیقا منم بعدش پشیمون  شدم و خیلی ناراحت

پس چرا خدا انتقام منو از کسایی که بهم بدی کردن  نمیگیره؟😞 نکنه خدا منو دوست نداره😭😭

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
پس چرا خدا انتقام منو از کسایی که بهم بدی کردن  نمیگیره؟😞 نکنه خدا منو دوست نداره😭😭

باید واقعا دلت شکسته باشه و اون طرف مقصر باشه

باید واقعا دلت شکسته باشه و اون طرف مقصر باشه

همینطور بوده واقعا،ولی نمیدونم شاید من برای خدا اهمیت ندارم