یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدن با بدن متفاوته. برای من ۳ هفته طول کشید. اصلا خوش گوشت نیستم. بخیه های داخلی که اصلا اذیت نمیکرد. مشکلم فقط یک بخیه بیرونی بود با حرکتم درد میگرفت. دکتر که رفتم چک کرد بهم یک پماد داد بعد از استفاده از پماد خیلی زود خوب شد.
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
منم فکر نمیکردم خیلیم ترسو بودم و استرس داشتم تاپیکای قبلم هس که چقدرمیترسیدم ولی خوبیش اینه ...
اصلا نمیتونم فرضش کنم یع سر به اون بزرگی و تن بچه از داخل تنم بیاد بیرون خیلی میترسم..البت چون اسم دارم فک نکنم بزارن طبیعی زایمان کنم😂.حالا ایشالا حامله بشم همه سختیشو ب جون میخرم