2777
2789

بخیه جذبی زده خیلی درد دارم خیلی زیاد الان سه روز میگذره  ولی بهتر نشدم 

اب سرمم میزنم سشوارم میگیرم قرصامم میخورم ولی نه دردش کم میشه نه خونریزی 

🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی هر جور فکر میکنم نمیتونم طبیعی زایمان کنم البت حامله نیستم. ایشالا خوب شیم.. ایشالا ت ...

منم فکر نمیکردم خیلیم ترسو بودم و استرس داشتم تاپیکای قبلم هس که چقدرمیترسیدم 

ولی خوبیش اینه دیگ هم بچه میاد بیرون هیچ دردی نداری فقط بخیه ها یکم درد داره که اونم قابل تحمله 

🧚‍♀️

بدن با بدن متفاوته. برای من ۳ هفته طول کشید. اصلا خوش گوشت نیستم. بخیه های داخلی که اصلا اذیت نمیکرد. مشکلم فقط یک بخیه بیرونی بود با حرکتم درد میگرفت. دکتر که رفتم چک کرد بهم یک پماد داد بعد از استفاده از پماد خیلی زود خوب شد.

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
اینم از زایمان طبیعی که میگن بعدش درد نداری😑

کجاش درد نداره منکه درد اولش که پدرمو در آورد ضعیفم بودم بعدم که درد بخیه ها واااای نمیتونسم بشینم بچمو شیر بدم از بس درد میکرد و تیر میکشید 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
اینم از زایمان طبیعی که میگن بعدش درد نداری😑

خب واقعا درد نداری هم بچه میاد بیرون هیچ دردی نداری دیگ همونجا تموم میشه فقط بخیه ها درد داره که اونم قابل تحمله 

🧚‍♀️
منم فکر نمیکردم خیلیم ترسو بودم و استرس داشتم تاپیکای قبلم هس که چقدرمیترسیدم  ولی خوبیش اینه ...

اصلا نمیتونم فرضش کنم یع سر به اون بزرگی و تن بچه از داخل تنم بیاد بیرون خیلی میترسم..البت چون اسم دارم فک نکنم بزارن طبیعی زایمان کنم😂.حالا ایشالا حامله بشم همه سختیشو ب جون میخرم

🥰🤱🏻