2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن بچم شکلشونه+عکس

1411 بازدید | 68 پست

کشتن منو مدام میگن شکل ماس اصن خود ماس ما دوباره متولد شدیم خستم کردن میگن خدایی تو فامیلتون بچه به این قشنگی نداشتین روشون میشه اینو میگن 

حالا من چشمام سبز روشنه پوستم سفید و موهام بوره اونوقت بچمم اینجوریه حتی قدش بلنده عین خودم قیافشم خودم هرچی نگاه میکنم خیلی شکل منه ولی چون قشنگه اینا میرن رو روان منو میگن شکل ماس تخم و ترکه ماس اعصابمو خورد کردن نمیدونم چیکار کنم عکس میذارم شماها هم نظر بدین بگین چجوریه راهنماییم کنین چیکار کنم اذیت نشم اهل جواب دادنم نیستم نمیتونم برگردم تو روشون به شوهرمم که میگم میگه تو دیوونه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه فرق داره 😒😟😞😟😞😟منم کپ داییم هستم 😃😃😃😃😃خوبه که عزیزم حساس نشو مهم تربیت که تو داری تربیتش  میکنی

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

چرا اینقدر براتون مهمه

بچه ی شما هم شبیه شما هس هم پدرش اونا چیزایی که شبیه خودشون هست را می بینن شما هم اونای که شبیه خودتون هست را می بینید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

وا چ چیزایی رو گنده میکنیداااااااااا

خوب بگن انقدر بگن جونشون دربره

محل نده...

الان تو هم ک اصرار داری شکل خودته با اونا چ فرقی داری؟

خوب بذار بگن ابن حرص خوردن نداره ک

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

حالا عروس خالم بچش عین خودشه خیلی هم زشته همش به شوهرش و خالم که مادرشوهرشه میگه بچم شبیه باباشه.  چون زشته میگه شبیه باباهه ولی عین خودشه. ما هم هرچی میگیم کپی برابر اصل خودته قبول نمیکنه.   

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد