2777
2789

آدم نه میتونه به روی شوهر بیاره چون دعوا میشه و رمزشو عوض میکنه دیگه نمیتونی بفهمی چیا میگن

نه میتونه بی خیال بشه و ندید بگیره

من هنوز عکس پیامای ننه ی شوهر سابقو دارم که چجور پرش میکرد یادش میداد بیاد با من دعوا کنه و.چیا بگه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت مادرش زنگش میزنه یا میره خونشون باهام یهو بد میشه  الکی الکی من و بچه ها رو کتک میزنه

خیرنبینه همچین مادری و همچین مرد نامردی 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

عزیزم من خالم مشاورن الانم خونمونن هم مشاوره ازدواج میدن هم روانشناسی خوندن میخوای شمارتو بدی بهت زنگ بزنن من بهشون بگم رایگان میشه واست

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

عین شوهر منو مادر شوهرم 

یعنی ازشون متنفرم 😒😒

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
عزیزم من خالم مشاورن الانم خونمونن هم مشاوره ازدواج میدن هم روانشناسی خوندن میخوای شمارتو بدی بهت زن ...

ولی میشه عزیزم به منم کمک کنه 🥺🥺🥺

میام خصوصی واست تعریف میکنم

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
من نمیدونم چی بوده بینتون  ولی ما خودمون به پسرعموم هام گفتیم هر وقت بهتون پیام دادیم پاک کنید ...

بخدا من هیچ کاری نکردم 

مشخصه خیلی بد گفته پشت سرم چون دفعه اولش نیست

بخاطر همین اذیت هاشون افسردگی حاد گرفتم

شماره اش بالای پیام ها هست ولی مطمئنم باز خودشو ب مظلومیت میزنه هیچ کس باورش نمیشه

به برادرشوهرت بگو اصلا برام مهم نیست باور کنید یا نکنید یا مادرت دوباره خودشا بزن به اون راه فقط بهتون گفتم که بدونید بقیشم میسپارم به خدا 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
دفعه قبلی سر اینکه مادرش ب شوهرم گفته بود شماره زنتو بذار بلک لیست و گوشیتو بذار رو حالت پرواز ک نتو ...

عجب شیر مردی داری تو عین کوه پشتته🙄من بودم ی بلایی سرش میاوردم ک.....

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
من نمیدونم چی بوده بینتون  ولی ما خودمون به پسرعموم هام گفتیم هر وقت بهتون پیام دادیم پاک کنید ...

ولی خانواده ما پیام بازی دختر عمو پسر عمو رو همسرانشون باید خبر داشته باشن. 

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 

ینی همسرشما هم دخترعموهاشون پیام بدن پاک میکنه که شما نبینی؟

عجب زن وشوهرایی اینکه میشه مخفی کاری پس اون حس بین زن و شوهری چی میشه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺