2777
2789

وقتتون بخیر عزیزان  

امروز سالگرد نامزدیمون هست، نامزدم اومده دنبالم رفتیم جایی کار داشتیم اما اصلا یادش نبود و هیچی نگفت

بنظرتون منم مثل خودش بیخیال باشم و به روش نیارم یا اینکه یه شاخه گلی چیزی بخرم بهش بگم

البته دوست دارم اون این کارو بکنه اما نمیکنه و یادش نمیاد چون حواسش نیست مشغله فکریش زیاده 

یه ایده ای بدین بهم

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسش یه چیز بگیر بهش بده

بگو عزیزم میدونم واسه تو هم مهمه ولی مشغله هات باعث شدن فراموش کنی😶

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

هرکار میکنی فقط خواهشا قهر و غرغر و دلخوری اینا نباشه

یادش بیار و باهم خوشحال باشین

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

خوب خودت میکی مشغله فکری داره خوب تو بگو بهش 

بعدم چرا تو زندگی میشنید حساب کتاب میکنید اون بگه من نگم مگه دارید خرید فروش میکنید 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

سخت نگیر. درسته باید یه تعادلی باشه ولی لزوما به این معنی نیست همیشه مرد باید شروع کننده این جور احساسات باشه. آویزون نباش

ولی برای محبت کردن سخت نگیر و پروتکل خاصی نذار.

جات باشم سعی میکنم من غافل گیرش کنم

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست