2777
2789

از شوهرم میخام طلاق بگیرم بابام فردا میاد شهرمون شوهرم خیلی فحشای رکیک بم میداد کتکم میزد سر چیزای کوچیک توهین به منو خانوادم میکرد یبارم خیانت کرد خوردم کرد رفیق بازه ب خاسته هام بها نمیده همیشه توخونه زندونیم میکرد من عاشقش بودم از ته دلم دوسش داشتم تا قبل خیانتش باهمش کناراومدم تاروزی ک دیدم با ی زن متاهل دلو قلوه گرفته و خیانت بم کرده ازقلبم دورش کردم و دعوای بزرگی بپا کردم امشب اومد بغلم کرد گفت چرا اینجوری میکنی گفتم خیانت کردی فکر اینجاهاشم میبودی گفت دوست نداشتم تکرارش میکردم گفتم اگ داشتی اصلا نمیکردی گفت چرا میخای بری گفتم دوحالت داره میرم یا میای دنبالم میگی گوه خوردم و جبران میکنی اشتباهاتتو یا تموم میشه و راحت میشم از دستت گفت میدونی هرجا مامانت باشه نمیام اخه مامانم کلی حرف بار خودشو مامانش کرد اونا خیلی بما توهین کردن مامانم جوابشونو داد بعد شوهرم گفت نمیام گفتم نیا گفت چجوری دلت میاد بری؟ بالحن ملتمسانه گفت من سرمک چرخوندم و نادیدش گرفتم اونم خودشو جمع کرد رفت کنار منم خابیدم ازوقتی فهمیده من جدیم سر طلاق عوض شده ولی دیگ اینجوریا نیست همیشه وقتی جدی میشدم مهربون میشد باز دوبار خراب میکرد ولی اینبار دیگ نمیزارم بااحساساتم بازی کنه میرم ولی میدونم دعوای بزرگی بشه بهم میگ اگ قرار باشه ازدستت بدم پس علاوه برمن خیلیا باید ضربه بخورن و چیزیو به سادگی ازدست نمیدم گفتم ی خار توپای خانوادم بره نابودت میکنم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

دلم براش سوخت... 

بنظرم همینجور بترسونش برو ادبش کن ولی بگرد تا ادب شه بگو یکبار دیگه ادامه بدی ایندفه میرم و هیچوقت برنمیگردم

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه نداری برو 

دارم ولی خیلی پیشش زجرکشیدم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
خیانت مگه از یاد میره اونم بره بد دهنی نمیره

خیلی زجرم داد گریمو دراورد حقشه گریش دربیاد

نه عزیزم برو ادبش کن حسابی  اگه واقعا پشیمون شد برگرد  فقط قسمت میدم جدی باش بزار بدونه ...

ن کوتاه نمیام باید بفهمه

نه عزیزم برو ادبش کن حسابی  اگه واقعا پشیمون شد برگرد  فقط قسمت میدم جدی باش بزار بدونه ...

۱۱ ماهشه

دارم ولی خیلی پیشش زجرکشیدم

اگه خوننه ای چیزی داره بگو برای تضمین یک مقدارش رو به نامت بزنه

البته با سند محکم

ی بار دیگه بهش فرصت بده خووووب که به غلط کردن افتاد وتضمین رو داد

و البته حتماااا حتماااا مشاوره برید

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون