2821
2789
عنوان

انگار همگی طلبکارین

150 بازدید | 16 پست

دوستای گل من نه آقا هستم  نه ....پست قبلی که گذاشتم  واین سوالات  صرفا به خاطر کار روی یه مقالست....بنده رزیدنت اعصاب.روان هستم....اهانتی نکردم ولی متاسفانه...برخورداتون  برام عجیب بود کاربر تازه نینی سایت هم‌نیستم  خطم عوض شد  و نتونستم بازیابی کنم  اکانت جدید زدم.....

حس خوبیه با شما بودن نی نی سایتی های من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا کم کم داره حالم از جو سایت بهم میخوره بیخود بهم میپرن بیخود برا هم گزارش میزنن کرم میریزن تو ...

حدودای سال ۸۹ تا ۹۲ ۹۳ خیلی عالی بود 

خیلی هاااا

😊کاربر خیلی قدیمی هستم.. با پروفایل جدید اومدم😊...حسین جان❤ارباب جان❤ به دو عالم نمیدمت آقا❤....اللهم عجل لولیک الفرج 👈 بگو آمین

داداش مام مقاله کار کردیم اما ن تک واژه ای 😏

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
کلا کم کم داره حالم از جو سایت بهم میخوره بیخود بهم میپرن بیخود برا هم گزارش میزنن کرم میریزن تو ...

متاسفانه🤐قبلا بهتر بود....اولین که اگر آقا باشم بیکارم  مگه بیام  تو جو خانومانه  بگردم  مشکل اینجاست  که دیگه خودمون  خودمونو  باور نداریم 😑

حس خوبیه با شما بودن نی نی سایتی های من
همه دهه شصتی بودن عزیزم بچه های با شخصیت

من خودم دهه هفتادم

مربوط به دهه نیست

اون زمان جو خیلی دوستانه بود

من یادمه اون زمان حتی مجرد بودم

ولی عالی بود واقعا

اقای زاهد مسئول سایت بود 

😊کاربر خیلی قدیمی هستم.. با پروفایل جدید اومدم😊...حسین جان❤ارباب جان❤ به دو عالم نمیدمت آقا❤....اللهم عجل لولیک الفرج 👈 بگو آمین
متاسفانه🤐قبلا بهتر بود....اولین که اگر آقا باشم بیکارم  مگه بیام  تو جو خانومانه  بگ ...

خانم دکتر  اگه نامزدهستی و بهت یه زمانی تجاوز شده و الان همسرت ازت گواهی میخواد و تو این فکری که بری ترمیم کنی 

به ما بگو ما کمکت میکنیم.🤦🤦🤦

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز