2777
2789
عنوان

پول چقدر مهمه واقعا؟؟؟

2786 بازدید | 50 پست

یچیزی تعریف کنم براتون نظرتونو منطقی بگید

همیشه تو زندگی مشترک پول برای من خیلی مهم بود،اما همه حمله میکردن به من که نههه اخلاااق مهمه پول به چه دردی میخوره،من میگم ینی نمیشه یکی هم اخلاق داشته باشه هم وضع مالی خوب؟ واقعا پول مهمه برام و اگه طرف با اخلاق ترین ام باشه اما پول نداشته باشه با من خوشبخت نمیشه پس چرا هم منو هم خودشو بدبخت کنه؟بره با یکی دیگه که به معیارش بخوره تا واقعا خوشبخت بشه،البته پولدار منظورم میلیاردر نیستااا،کسی که تو زندگی باهاش حسرت چیزی ب دلم نمونه،من خودمم کار میکنم و دستم تو جیب خودمه خداروشکر ،اما همیشه میگفتم من نمیتونم با شرایط سخت مالی زندگی کنم،هم خودم عصبی میشم هم طرف مقابل ام،حالا به نظرتون من اشتباه میکنم؟منطقی بگید بهم💚🙏🏻

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

حرفت درسته

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک حقو به تو میدم

منم برام پول مهمه و یه جمعی بود حرف از ازدواج با کارگر شد و من گفتم درس نخوندم معلم بشم با کارگر ازدواج کنم خودمو بدبخت کنم

همه بهشون برخورد و دعوامون شد😂 تصمیم گرفتم الکی بگم نههه اصلا پول مهم نیست