2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 112 پست
تقریبا عصبی افسرده نیست ولی به نظرم باید تو زندگی از مشاورها کمک بگیریم  یه مشاور رفتیم جدیدا ...

متاسفانه کتنرل اعصاب نداره مثل شوهر من..آره به نظرم مشاوره لازمه..انشالله که حل بشه مشکلتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا راحت شدی مادرش مرده، الان همه میریزن سرم ولی بعضی مادرا اصلا نمیفهمن بارفتار و زبانشون چه بلایی ...

خدا بیامرزش..خوبی نکرد بهمون..با شوهرم ک بچش بود خوب تا نکرد دیگ من ک جای خود دارم..

خدا بیامرزش..خوبی نکرد بهمون..با شوهرم ک بچش بود خوب تا نکرد دیگ من ک جای خود دارم..

خدا بیامرزدشون، چی بگم خیلی آدما اول صلاح خودشونو میبینن بعد صلاح بچه اونوقت شعار بچه دوست بودنم میدن

خدا بیامرزدشون، چی بگم خیلی آدما اول صلاح خودشونو میبینن بعد صلاح بچه اونوقت شعار بچه دوست بودنم مید ...

انقدر ک دخترا و اون یکی مسرشو میخواست اینو نمیخواست...تو بوق و کرنام کرده بودن ک ما براش فلان کردیم بهمان کردیم..ولی بخدا پدرمونو درآوردن...

انقدر ک دخترا و اون یکی مسرشو میخواست اینو نمیخواست...تو بوق و کرنام کرده بودن ک ما براش فلان کردیم ...

دستش از دنیا گوتاهه بسپر بخدا، زندگیتو بچسب سعی کن رابطت با شوهرت خوب باشه الان فقط چاره کار فراموشیه چون دیگه تواین دنیا نیست اذیت کنه