2777
2789

خانم ها من متاسفانه خیلی ولخرجم الان میتونم ۵۰ تومن وام بگیرم و قسطش بدم  که زیاد هم ولخرجی نکنم به نظرتون این کارو انجام بدم و با این ۵۰ تومن طلا بخرم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سود چن درصده

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

حتما طلای کار کرده و دست دوم بخر .طلای نو اجرت و مالیات زیاد داره .من واسه عقدم مادرشوهرم پیشنهاد داد ی گردن بند دست دوم دیده اونو بردار گرمش بیشتر بود من خنگ شدم رفتم ی ظریف ترو نو برداشتم  الان که طلا گرون شده پشیمونم قیمتشم یکی بود 

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 

عزیزم اول حساب کن ببین چقدر باید پس بدی با سود 18 بعد نگاه کن ببین چن تا سکه بهت میدن با 50 ملیون بعد ببین سکه چن بشه تو سود میکنی اونوقت تصمیم بگیر

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

به نظرم سکه امامی از طلای ابشده بهتره باید مراقب باشی گولت نزنن واسه هر دوش