2777
2789
عنوان

دکتر آلرژی نوزاد خوب در شیراز

1730 بازدید | 15 پست

مامانا لطفاً راهنمایی کنید پسرم پنج ماهه هست و صورتش اگزما داره دکتر آلرژی نوزاد خوب معرفی کنید که تو این شرایط کرونا واقعا ارزش رفتن داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درمانگاه امام رضا پر دکتر های قدر هست محسن دهقانی هم عالبه.ولی گوارشی

ممنون تو این شرایط جرات نمیکنم ببرمش درمانگاه امام رضا برای رفلاکسش تحت نظر دکتر دهقان هست که بهم گفت ببر دکتر الرژی

ممنون تو این شرایط جرات نمیکنم ببرمش درمانگاه امام رضا برای رفلاکسش تحت نظر دکتر دهقان هست که بهم گف ...

اهان

اره فعلا نبری بهتره

الرژی ب چی داره

اکثر بچه ها تا دوسالگی الرژی دارن

پسر من ب مغز الرژی داشت 

دو سالگی خوب شد

اهان اره فعلا نبری بهتره الرژی ب چی داره اکثر بچه ها تا دوسالگی الرژی دارن پسر من ب مغز الرژی دا ...

دقیق نمی‌دونم ماهی و آجیل رو مطمئنم....صورتش اگزمایی شده جرات نمیکنم چیز دیگه ایی امتحان کنم چند وقته لبنیات و گوشت گاوی و تخم مرغ و گوجه و...را رعایت میکنم کلافه شدم می‌خوام ببرم دکتر حداقل ببینم بی چی آلرژی داره ولی مطمئن نیستم تو این سن تست آلرژی جواب بده گفتم ببینم متخصص آلرژی چه نظری میده

دقیق نمی‌دونم ماهی و آجیل رو مطمئنم....صورتش اگزمایی شده جرات نمیکنم چیز دیگه ایی امتحان کنم چند وقت ...

سلام عزیزم‌اگه پستمو میبینی توروخدا جوابمو بده دختر پنج ماهم درست شرایط نی نی شمارو داره نمیدونم چی بخورم یا چی بهش بدم واقعا خسته شدم به همه چی الرژی داره حتا ب برنج و هویج وسیب زمینی

دقیق نمی‌دونم ماهی و آجیل رو مطمئنم....صورتش اگزمایی شده جرات نمیکنم چیز دیگه ایی امتحان کنم چند وقت ...

سلام عزيزم پسر منم شش ماهه و رفلاكس داره و تحت نظر دكتر دهقاني هست و آلرژي هم داره..شما كجا بردين بالاخره؟

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
سلام عزیزم‌اگه پستمو میبینی توروخدا جوابمو بده دختر پنج ماهم درست شرایط نی نی شمارو داره نمیدونم چی ...

سلام

خانومي پسر منم آلرژي داره

علايم حساسيت ني ني شما چي بود؟

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
سلام خانومي پسر منم آلرژي داره علايم حساسيت ني ني شما چي بود؟

سلام عزیزم علایم دختر من اگزمای وحشتناک همراه مدفوع بلغمی و بی قراری شدید وتنگی نفس بخاطر رفلاکس که با آلرژیش بیشتر میشد بود ولی شکر خدا یه خورده بهتره من رژیم شدید داشتم الان رژیمم یکم بازتر شده

استارتر جان عزیزم و بقیه میشه جواب بدید؟  کدام دکتر آلرژی بردید ؟ راضی بودید؟

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
سلام عزیزم علایم دختر من اگزمای وحشتناک همراه مدفوع بلغمی و بی قراری شدید وتنگی نفس بخاطر رفلاکس که ...

سلام عزیزم اگه پیامم رو دیدی میشه جواب بدین 

از چند ماهگی آلرژی بچتون خوب شد ؟ و اینکه روی قد و وزنش هم اثر گذاشت ؟ الان ک بچتون نزدیک دو سالشه وزنش چق هست ؟ توروخدا اگه پیامم رو دیدین جواب بدین

استارتر جان عزیزم و بقیه میشه جواب بدید؟  کدام دکتر آلرژی بردید ؟ راضی بودید؟

از چند ماهگی آلرژی بچتون خوب شد ؟ و اینکه روی قد و وزنش هم اثر گذاشت ؟ الان ک بچتون نزدیک دو سالشه وزنش چق هست ؟ توروخدا اگه پیامم رو دیدین جواب بدین

سلام خانومي پسر منم آلرژي داره علايم حساسيت ني ني شما چي بود؟