2777
2789
عنوان

آب شیر های خونمون برق داره...

831 بازدید | 21 پست

اب ظرفشویی مون از دیشب برق دار شده الانم آب دستشویی برق داره

پکیجمون سوراخ شده بود تعمیر کردیم الان اینجوری شده ابهای خونه

بنظرتون از پکیجه؟ چیکار کنیم؟ دیگه نه میشه به شیر اب ظرفشویی دست زد نه دستشویی نه حموم

نه فکر نکنم برا پکیج باشه برا ما هم اینطوریه

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن بری دستشوی آب بگیری برق بگیرتت😐

خوب برو پکیج رو از برق بکش بعد فازمتری چیزی بزنن ببین باز برق داره یا نه؟

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐

سیم ارت وصل کنین احتمالا زمان تعمیر پکیج یه جا اتصالی شده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
 خدا لعنتش کنه کلی پول گرفت هنوزم پکیجمون آب میده ده بار اومد رفت بازم اشکال داره پکیجمون

مال همونه به نمایندگی زنگ بزنین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام