2777
2789

saga

صورتیش

محشره

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هر چی میزنم سرم درد میگیره آخرش😭

خیلی بده بخدا دلم میخواد منم تو جمع خانوما منم مثل بقیه بوی خوش بدم.ولی هربار این کارو کردم بعدش از سردرد نابود شدم

خدایا مرسی  

اینا رو نمیدونم ولی من سینوزیت دارم و با هر بویی سردرد میگیرم‌حتی بوی کرم ولی ادکلن لالیک‌ حالمو بد نمیکنه 

مردونه هست ولی خیلی آرامش‌داره ترکیب عصاره چند درخته

اینا رو نمیدونم ولی من سینوزیت دارم و با هر بویی سردرد میگیرم‌حتی بوی کرم ولی ادکلن لالیک‌ حالمو بد ...

ممنون عزیزم.از نظر ماندگاری هم خوب هست؟چون یه سری عطر و ادکلن که برای حساسیت هست اصلا بوش از یه وجبی قابل تشخیص نیست

خدایا مرسی  
خیلی بده بخدا دلم میخواد منم تو جمع خانوما منم مثل بقیه بوی خوش بدم.ولی هربار این کارو کردم بعدش از ...

ببین منم عین شمام بایدانقدرامتحان کنی ببینی یکیش که واقعاآزارت نمیده اونوبخری اکثرابرامن شیرین باشه اذیتم نمیکنه یکی هم درصدالکلش کمترباشه کمترسرت دردمیکنه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خیلی بده بخدا دلم میخواد منم تو جمع خانوما منم مثل بقیه بوی خوش بدم.ولی هربار این کارو کردم بعدش از ...

منم دقیقا همین مشکلو دارم.عطر که سرمو بیشتر داغون میکنه.اما ی بار یکی از دوستام لیدی میلیون زده بود سرم درد نگرفت از بوش اما گرونه فکر کنم

ممنون عزیزم.از نظر ماندگاری هم خوب هست؟چون یه سری عطر و ادکلن که برای حساسیت هست اصلا بوش از یه وجبی ...

نه عزیزم اصلا این واسه حساسیت نیست ولی عطر هایی ‌که امتحان کردم این و بادی اسپلش مای بنفش جواب داده رو من ولی هر چیزی حتی ملایم ترین بوها سردرد و بعدشم حالت تهوع میگیرم

لالیک فرانسوی هست و فوق العاده ماندگار و خوش بو هست بوی چنتا درخته و هر چی میگذزه یه بوی طبیعی جدید آزاد میکنه خیلی فوق العاده هست 

ولی کمی گرونه 

اره واقعا عالیه ساگا....ولی من ایفوریا کالوین گرفتم😍😍😍

ایفوریام عالیه😍

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻