همسرم چند سال پیش خریده اسکن کپی پرینت فکس مارک canonولی نمیدونم چند خریده عالیه منم برا بعضس کارهای دانشگاه استفاده میکنم... ولی خب از واجبات نیست همسرمن برا شرکتشون خریده
✨سپیده که سر بزند در این بیشهزار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
همسرم چند سال پیش خریده اسکن کپی پرینت فکس مارک canonولی نمیدونم چند خریده عالیه منم برا بعضس کارهای ...
چرا میگید برلی کارهای دانشگاه از واجبات نیست؟ اخه من ترم اولی هستم استادا مدام پی دف اف میفرستن میخوام ببینم ترم های بالاترم جزوه و پی دف ایناست یا کتاب میدن؟
چرا میگید برلی کارهای دانشگاه از واجبات نیست؟ اخه من ترم اولی هستم استادا مدام پی دف اف میفرستن میخو ...
ببین عزیزم اگه پولش داشته باشی بخری که خوبه ولی چیزی که بگی خیلی مهمه هم نیست.... من پیام نورم ترم 5 جزوه اصلا نمیگن فقط کتاب.... الانم که مجازی شده تایپ میکنم تحقیق هارو و بصورت pdfمیفرستم.... ترمایه قبل که حضوری بود خیلی نمیگفتن تحقیق واینا بنویسین خیلی کم پیش میومد...
✨سپیده که سر بزند در این بیشهزار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨