2777
2789

واقعا خیلی سخت شده .همش بایو مطلب بریزیم فلش ببریم پرینت کنه😐😐😐

قیمتهاش خبر دارید ؟ واقعا بعدا هم به ‌کارمون میاد؟وچه مارکش خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا پرینت نمیکنم هیچیو چون بعدا به کارم نمیان فقط کاغد اسراف میشه😶

خبر ندارم

آره

نمیدونم😂

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
اخه الان ترم یک هستم حداقل ۴سال نیازم میشه

خب بخر 

اگر قصد ادامه تحصیل هم داری که دیگه حتما بخر 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

همسرم چند سال پیش خریده اسکن کپی پرینت فکس مارک canonولی نمیدونم چند خریده عالیه منم برا بعضس کارهای دانشگاه استفاده میکنم... ولی خب از واجبات نیست همسرمن برا شرکتشون خریده

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
بعدا هم نخواستیم بخوایم بفروشیم میخرن به نظرتون؟

نمی دونم 

ولی چیزی که چهار سال کار کرده فکر نمی کنم خیلی خواهان داشته باشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
همسرم چند سال پیش خریده اسکن کپی پرینت فکس مارک canonولی نمیدونم چند خریده عالیه منم برا بعضس کارهای ...

چرا میگید برلی کارهای دانشگاه از واجبات نیست؟ اخه من ترم اولی هستم استادا مدام پی دف اف میفرستن میخوام ببینم ترم های بالاترم جزوه و پی دف ایناست یا کتاب میدن؟

چرا میگید برلی کارهای دانشگاه از واجبات نیست؟ اخه من ترم اولی هستم استادا مدام پی دف اف میفرستن میخو ...

ببین عزیزم اگه پولش داشته باشی بخری که خوبه ولی چیزی که بگی خیلی مهمه هم نیست.... من پیام نورم ترم 5 جزوه اصلا نمیگن فقط کتاب.... الانم که مجازی شده تایپ میکنم تحقیق هارو و بصورت pdfمیفرستم.... ترمایه قبل که حضوری بود خیلی نمیگفتن تحقیق واینا بنویسین خیلی کم پیش میومد...

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨