2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز شروع نکردم به خوندن

مثل من

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

تا جایی که میتونستم میخونم. ساعت دقیق نداشت .هیچ کار اضافه ای نمی‌کردم تنها تفریح هام خواب و حرف زدن با مامانم بود. سعی میکردم حتتتتما به برنامه قلم چی برسم

پزشکی میخونم

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
سال قبل روزی دو ساعت. امسال روزی 5 دقیقه

😂۵ دقیقه

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
تا جایی که میتونستم میخونم. هیچ کار اضافه ای نمی‌کردم تنها تفریح هام خواب و حرف زدن با مامانم بود. س ...

عزیزم شما از چ سالی شروع ب درس خواندن کردین

وروزانه چن ساعت تست میزدی؟

من دهه ی هشتاد کنکور دادم. رشته ام رو از تجربی به انسانی تغییر داده بودم و سال آخر روزی هشت تا ده ساعت درس می خوندم. 

قلمچی هم می رفتم و برای عربی هم یه کلاس تقویتی عمومی می رفتم. 

رتبه ام سه رقمی شد. عربی رو خوب نزدم چون پایه ام ضعیف بود و نرسیدم و گرنه احتمالا دو رقمی می شدم. 

کلا باید بیشتر خودت بخونی و کمتر به کلاس و اینچیزا تکیه کنی. من از تجربه ی قلمچی راضی بودم البته چون خیلی وقت گیر نبود اما از همون اول می تونستی خودت رو با بقیه مقایسه کنی و نقطه ضعف هات تو تست زدن و... رو پیدا کنی. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
دوسه هفتس شرو کردم تا دوازده ساعتم میخونم ولی اصن بلد نیصم تست بزنم🤕

تست نزنی فایده نداره ها

باید یه جوری تست بزنی که سر کنکور تستا برات تکراری باشه و نگاشون کنی جوابشون رو بفهمی

کسی رو میشناسم که از کلاس ششم دبستان فقططط تست میزده شد رتبه ۷ تجربی