2777
2789

من اقدام ب بارداری داشتم

از  ۱۱ روز بعد اقدام  لک دارم  امروز  پنجمین روزه .

به موعد پریودم هنوز ۳روز مونده .کسی تجربه ای داره؟؟ 

نمیدونم والا،من تونت خوندم ک یک تا سه روزه،حجمش کمه،رنگش صورتی روشن یا قهوه ایه،

منم اقدام ب بارداری ام،این ماه شش روز تاخیر داشتم، بعدم به مدت چهار روز لک داشتم،ب این صورت ک یک روز مامل نوار داشتم اصلا نوار کثیف نمیشد،فقط بعضی اوقات سر دسشویی دو سه قطره میومد،

بی بی زدم منفی بود،هنو نرفتم ازمایش خون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا،من تونت خوندم ک یک تا سه روزه،حجمش کمه،رنگش صورتی روشن یا قهوه ایه، منم اقدام ب باردار ...

اره  تو نت خوندم ک  ۳روزه منم لک قهوه ای دارم و لباسم کثیف نمیشه فقط رو دستمال توالت دیگه گیج شدم نمیدونم اخه سابقه لک نداشتم پریودامم منظمه همیشه 

امیدوارم باردار باشی عزیزم❤

پس من ۵ روزه اینجوری ام قطعا لک لانه گزینی نیست 

نمیدونم تجربه نداشتم من فقط یکبار اومد ازم اونم خیلی کم

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
اره  تو نت خوندم ک  ۳روزه منم لک قهوه ای دارم و لباسم کثیف نمیشه فقط رو دستمال توالت دیگه ...

منم مث تو هیچ وقت لک بینی نداشتمو پریودامم منظمه،منم ازته دلم از خدا میخوام که باردار باشیم،من حالت تهوع هم دارم،دیروز رفتم مغازه جلو مغازه یارو داشت تخمه بو میداد بوش بهم خورد کلی عوق زدم،

یه نشونه دیگه هم شک انداخته ب جونم اینه ک من هیچ وقت صورتم جوش نمیزنه اما الان پره جوشه

منم مث تو هیچ وقت لک بینی نداشتمو پریودامم منظمه،منم ازته دلم از خدا میخوام که باردار باشیم،من حالت ...

عزیز دلم انشالله ❤❤❤

من نشونه دیگه ای ندارم ولی شما به احتمال زیاد باردار باشی با این نشونه ها