2821
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

308 بازدید | 27 پست

سلام مامانا دکتر خوب واسه زفلاکس میشناسین که تو این هفته نوبت بده، مقدادی و مددی که واسه یه ماه دیگه نوبت میدن، لطفا اگر تجربه ای دارین راهنمایی کنین، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا همه اینارو رعایت کردم ریز به ریز، تا ایتکه بعد از واکسن دوماهگی کلا دیگه شیر نمیخوره مگر مقداری تو خواب و شیشه شیر میبینه جیغ میزنه، سینه هم به زور ۵ دیقه یا کمتر، فقط گریه میکنه، دیگه نمیدونم چیکار کنم، لطفا راهنمایی کنین

اینو دادم یبوست شد، بیومیل آی آر دادم خیلی تاثیری نداشت، الان دو هفته اس کلا شیر گریز شده، بیقرار شد ...

ببلاک اولش یبوست میشه دختر من به مدت دو ماه یک روز درمیون پی پی زیاد میکرد 

برای من رضایت بخش بود چون بالا نمیاورد 

واسه راحت پی پی کردنشم روغن زیتون جهت عقربه های ساعت بمال 

بیومیل که اشغال بود

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
شیر خودت را هم میدی؟ الان دخترت چند وقتشه؟ دارو هم میخوره ؟

نه شیر خودمو نخورد از دو ماهگی بیومیل دادم تا نزدیک چهار ماه خییییلی بدتر شد 

ببلاک دادم خداروشکر نیازبه دارو هم پیدا نکرد 

الان تو هفت ماست

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
خدا حفظش کنه، کاش منم ببلاک ادامه میدادم بیومیل لعنتی بچه را داغون کرده

ممنونم 

ببین ببلاک رو یک هفته ده روز بده تا بدن بچه با مکانیزم شیر عادت کنه 

هر روز هم کار نکرد مشکلی نداره 

فقط بالا نیاره که اون بده

ممنونم  ببین ببلاک رو یک هفته ده روز بده تا بدن بچه با مکانیزم شیر عادت کنه  هر روز هم ک ...

بچه من بالا نمیاره، ولی اسید معده یا برگشت شیر به مری پوستشو کنده، تا دوهفته پیش شیر میدادم خوب میخورد باورم نمیشه یه دفعه این بچه دیگه هیچی نمیخوره، داغونم بخدا

کل نکات رعایت میکردم پوستم کنده میشد بعد از هر شیر بیست دیقه عمودی ، رژیم غذایی و....

بعد از واکسن دوماهگی از این رو به اون رو شده