2777
2789

بنظرتون واکسن میزنن؟از یکی از مسئولا پرسیدم گفتن واکسن سبکیه عیب نداره. موندم بخدا خودشون چن روزه واکسن رو عقب انداختن الانم که پسرم سرماخورده میترسم دیر بشه.کسی تجربه مشابه داره لطفا بهم بگه

Biomedical Engineering

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بذار خوب بشه

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
عیب نداره میزنن.حالا بردی ازشون بپرس

من چن روز پیش زنگیدم که برم واکسنش رو بزنم گفتن باید دوتا بچه باشن چون واکسن باز میشه برای دوتا بچست وگرنه فاسد میشه الان فردا گفتن بیارش. اگه مشکلم داشته باشه میگن نداره و میزنن . دیگ به فکر بچه و خانواده نیستن که

Biomedical Engineering
من چن روز پیش زنگیدم که برم واکسنش رو بزنم گفتن باید دوتا بچه باشن چون واکسن باز میشه برای دوتا بچست ...

من بچه هامو میبردم واسه واکسن خانومه گفت اگه سرمابخوره و تب داشته باشه نمیزنیم وگرنه مشکلی نداره

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
من بچه هامو میبردم واسه واکسن خانومه گفت اگه سرمابخوره و تب داشته باشه نمیزنیم وگرنه مشکلی نداره

گفت اگه تب نداره مشکلی نیست

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂