2777
2789
عنوان

لطفا کم دلها و باردار ها نیان

102 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها اول از همه بگم که کم دلها و ترسوها و باردار ها نیان من هیچ مسعولیتی درقبال چیزی ندارم چون اطاع رسانی کردم خب شروع میکنم 

داستانی که میگم درمورد خودمه و ازتون کمک میخوام 

من یه دختر شادو سرزنده هستم بدونه هیچ مشکل روانی 

من از وقتی کوچیک بودم تو یه خونه دوطبقه قدیمی

زندگی میکریدم  من به این خونه حس خوبی نداشتم و وقتی به طبقه بالای اون خونه میرفتم میومدم پایین تا بخوابم خواب های وحشتناک میدیدم چون اون طبقه خالی از سکنه بود ما بلاخره از اون خونه رفتیمو من همه چیزو فراموش کردم ولی وقتی ۱۲سالم بود مشکلاتم شروع شد همیشه به پشتم هوشیار بودم نمی دونم چرا تا یه نفر پشتم درمیومد اگه نمی گفت کی با دست از پشت بهش حمله میکردم من دختر ترسویی نبودم ولی وقتایی که نماز میخوندم حس میکردم یکی پشتمه داره نگاهم میکنه نمی دونم شما میدونید یانه ولی بدونه هیچ منبع سرمایی سردم میشد حتی اگه گرم بود خونه یه باد سرد کوچیکی حس میکردم و بدنم دون دون میشدم و

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم از کجا میدونی این مشکل روانی نیست؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

اون زمان من اهمیت نمی دادم به خاطر همون سعی در فراموش کردنش داشتم تا اینکه رفتیم به روستای پدریم و مشکل از همون جا شروع شد ما تو خونه پدر بزرگم که الان فوت کرده زندگی میکردیم وقتی میومدیم تعطیلات یه باغی بغل خونه پدر بزرگم بود که همیشه بچه های فامیل ازش وحشت داشتن  ولی من نمی ترسیدم 

به خاطر اینکه تا یه سگ یا گریه میرفت اونجا یا می مرد یا فرار میکرد از اونجا 

ببخشید فقط اونجا که نوشتی  شاد و سرزنده هستم بدون هیج مشکل روانی. از کجا مطمئنید؟

چون باکسی در همین مورد صحبت کردم ولی به من گفت تو هیچ مشکلی ندارید اگه اینجوری فک میکنید من تایپکو قفل میکنم