2777
2789
عنوان

شوهرم عکس های زندگی قبلیم دید 😔😔

3103 بازدید | 82 پست

یه حالی ام😔، دوس نداشتم ببینه گرچه تا الانش بعد دیدن برخوردش بهتر شده اما خب نمیدونم چرا نمیخواستم ببینه، سالها پیش حدود 20 سال پیش ازدواج کردم تو سن کم البته عقد کردیم ولی نرفتیم سر خونه و زندگی مون، بعد 6 سال جدا شدیم به خواست من چون اون شرایطی که میخواستم نتونست برام فراهم کنه خیلی هم صبر کردم اما نشد که نشد، موقع جدایی گفت دنیا رو هم بگردی نمیتونی یکی رو پیدا کنی که مثل من دوست داشته باشه اینو شک نکن... خیلی خیلی دوسم داشت، حالا عکس های اون موقع تو یه هارد یک ترا اکسترنال ریخته بودم اما چون آداپتورش گم شده بود بیش از ده سالی بود که نتونسته بودم ببینم توش چه خبره و یادم رفته بود اصلا، شوهرم الان کارش کامپیوتره و تو این چیزا مهارت داره، اون رفتم خونمون و گویا تو خونه تنها بوده این هارد رو دیده و یه جورایی راش انداخته و گویا عکس ها و فیلم ها رو هم دیده 😔😔، اما به من گفت ندیدم گفت هارد لازم دارم رفتم راش انداختم و برو خودت تو تنهایی خودت هر چی رو خواستی پاک کن من کاری ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیر نده بهش راجع بهش حرف بزنی فکر میکنه خبریه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

شوهرت چه خوب کنار امده😂😂 عب نداره دیگه اتفاقه اونم مال گذشتس

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

مهم نیست،چیزی نشده که

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

موقع پاک کردن هی سرک میکشید و میگفت دوس دارم ببینم منم نمیخواستم ولی بعضی هاشون دید و گفت چه زندگی با کلاسی داشتین با اینکه ده 15 سالی گذشته، حقته این زندگیت خیلی بهتر باشه که افسوس گذشته ات نخوری، و اون که اینقدر دوستت داشته نباید ازش جدا میشدی!!! منم گفتم مگه تو منو دوس نداری؟ گفت چرا مگه نمیبینی... 

نگه داشتن اون عکس و فیلم ها کار درستی نبوده، ممکنه الان که دیدشون نسبت بهت بددل شه فکر کنه هنوز دوستش داری، به همسرت بگو فراموش کرده بودم چنین چیزی دارم و پاک کن جلو چشم خودش  

همسرم قبل من ب یه نفر علاقه داشتن منم عکساشونو دیدم تا مرز نابودی رفتم الانم یادم اومد باز بهم ریختم خوشبحال همسر شما اینقد خوب تونسته خودشو کنترل کنه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

چندسالته؟ 

چندساله ازدواج کردی

بیست سال گذشته اصن مهم نی

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃