2777
2789

سلام 

من خانم شاهی هستم فروش انواع محصولات چاقی ولاغری سفیدی داعم 

درمورد قرص ویکتوریا عرضم به حضورتون کاملا تضمینی هست اگر نتیجه نگرفتین میتونید پولتونو پس بگیرین ۰۹۲۲۴۷۵۷۰۸۶به واتساپم پیام بدین  ویا به پیج تازه تاسیسم در اینستاگرام بنام anlayn_shap_81دایرکت بدین باتشکر♥️

سلام 

درمورد قرص ویکتوریا عرضم به حضورتون کاملا تضمینی هست اگر نتیجه نگرفتین میتونید پولتونو پس بگیرین ۰۹۲۲۴۷۵۷۰۸۶به واتساپم پیام بدین  ویا به پیج تازه تاسیسم در اینستاگرام بنام anlayn_shap_81دایرکت بدین باتشکر♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

سلام  من خانم شاهی هستم فروش انواع محصولات چاقی ولاغری سفیدی داعم  درمورد قرص ویکتوریا ع ...

سلام من خانم شاهی را میشناسم خانم ها ایشون پیجشون که اصلا بالا نمیاد محصولاتشونم فیکه به نام خانم شاهی که محصولاشون اصله و پیج درست حسابی دارند خودشونو جا زدن من از خود خانم شاهی پرسیدم گفتن ایشون کلاهبردارن 

گفتم بیام اعلام کنم همه تایپیکام رفتن تبلیغ گذاشتن 

گولشو نخورید واقعا مردم بی وجدان شدن 

شماره و پیج خانم شاهی اصلی هم میزارم اگه کسی خاست 

۰۹۰۵۶۲۰۳۶۸۷

اسم پیجشونم  :  happy.life.online  

خانم آنا شاهی واقعا هم مشتری مدار و با وجدانن

من استپ وزنی شدید و تیرویید کم کار داشتم گلوریا والفا اسلیم و ویکتوریا مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه.. ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام من استفاده کردم واقعا خیلی خوب بود. کاملا اشتها نداشتم و چربی سوزی بالا ولی همراه ورزش. توی ۳ ...

سلام گلم اگه زحمتی نیست میشه ادرس پیج یا شماره عطار و بهمون بدین من تبریزم 

توروخدا وجدانی بگینا تبلیغ که نیست درسته؟

من استپ وزنی شدید و تیرویید کم کار داشتم گلوریا والفا اسلیم و ویکتوریا مصرف کردم که بعدا فهمیدم که د ...

این آقا حافظ غلامی هستن 

دزدن پول میگیرن محصول رو نمیفرستن و ش کارت ی خانم رو میدن قابل توجه دوستان محترم

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .