2777
2789

سلام خانوما من شهر تهرانم از جاهای دیگه خبر ندارم ... این وضع گرونی مایحتاج اینم اجاره خونه هااا 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجاره رو امسال بالا نبرد صاحبخونمون. با شارژساختمون حدودا 1500

پیش50بود،ک 10میلیون زیاد شد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

۴۷ پیش

۵۰۰ اجاره

تهران

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

افتضاح

ما ۴۵ ماهی ۱۸۰۰ ولی بهمن ۹۸ که هنوز بالا نرفته بود الان گاهی دیوارو نگاه میکنم کم کم باید امسال ی ۳۰ ۴۰ تومن بذاریم رو پیش ی ۸۰۰ تومن رو اجاره..احتمالا هم پاشیم از اینجا😐بندرعباسم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دیگه صاحبخونه هم باید یه سودی کنه گل 

مستاجر ها اکثرا از خونه خوب نگهداری نمیکنن و یه فکر خودشون هستن 

و این که اونم داره از همین طریق درآمد زایی می‌کنه 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

ما موعد خونمونه ۵۰متری ۵۰تومن ۱ونیم اجارشه 

خیلی زیاده برای ما نمیتونیمم پاشیم اخه همه جا همینه

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  

من آبجیم عقده میخواد عروسی کنه نمیتونه خونه اجاره کنن بیچاره کلی غصه میخوره هر روز🥺🥺

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒